Academia della Danza 2008

Historiallisten tanssien wikistä
Versio hetkellä 7. tammikuuta 2008 kello 21.51 – tehnyt Clotilde (keskustelu | muokkaukset)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

<googlemap lat="49.868295" lon="8.926499" type="map" zoom="5" width="350" height="350" overview="yes" controls="large"> 49.86826, 8.926579, Pfälzer Schloss, Pfälzer Gasse, Groß-Umstadt, Germany </googlemap>


Academia della Danza on Saksassa pääsiäisenä 2008 järjestettävä kansainvälinen historiallisten tanssien tapahtuma. Suomestakin paikalle on lähdössä ainakin jokunen henkilö. Tapahtuman ajankohta on 21.-23.3.2008.

Paikkana on Pfälzer Schloss Groß-Umstadtin kaupungissa lähellä Frankfurt am Mainia. "Linna" on ehkä hieman harhaanjohtava suomennos, kuvia paikasta löytyy kaupungin sivuilta tai Googlella. Sijainti näkyy viereisessä kartassa.


Tämän sivun on tarkoitus kasata yhteen suomalaisia lähtijöitä ja helpottaa heidän matkaorganisointiaan. Jos olet kiinnostunut matkasta, lisääthän tietosi alle.

Lisätietoja tapahtumasta ja hinnoista tanssijärjestäjien listalle lähetetystä viestistä tai SCAtoday.netistä.

  • 1500-luvun saksalainen Tanssiaiskuvaus, jonka pohjalta tapahtuman tanssiaiset ilmeisesti järjestetään.Kulkuvaihtoehdot

Alle voi luetella vaihtoehtoisia lento- ja kulkureittejä paikalle, mielellään hinta-arvioineen.

Lentäen on tietysti nopein ja helpoin tapa päästä perille. Lähin kenttä on siis Frankfurt/Main, jonne lentää mm. Finnair ja Lufthansa. Kentältä pääsee kätevästi jatkamaan perille junalla ja bussilla (http://www.airportcity-frankfurt.de/cms/default/rubrik/9/9347.htm, klikkaa vasemmalta An/Abreise, josta pääsee paikalliseen reittioppaaseen.) Kannattaa kokeilla hakua sivulla http://www.vertaa.fi/p/flights.html josta löytyvät useimpien toimistojen tarjoukset. Lisäksi Lufthansan kotisivuilla http://www.lufthansa.com/online/portal/lh/fi löytyy firman omat hinnat. Kannattaa huomioida, että kyseessä on pääsiäisviikonloppu, ja viimeisimmän vilkaisun perusteella halvat vaihtoehdot alkavat olla pahasti kortilla.

Toisena vaihtoehtona on Hahnin kenttä, jonne lentää halpisyhtiö Ryanair Tampereelta (http://www.ryanair.com/site/FI/). Hinta on edullinen, mutta kenttä pahasti syrjässä ja yhteydet ovat hieman hankalat (http://www.hahn-airport.de/default.aspx?menu=by_bus&cc=en#)

Jos halpoja vaihtoehtoja ei tunnu löytyvän, kannattaa harkita pidempää oleskelua Saksassa. Tapahtuman järjestäjä on luvannut tarjota tarvitseville yösijaa ylimääräisiksi öiksi.

Majoitus

Alle voi laittaa ehdotuksia majoituksesta paikan päällä.


Lähtijät

Varmasti lähtevät

  • Clotilde (lennot varattu)


Todennäköisesti lähtevät

  • Tuomo Smolander
  • Sampo Niskanen
  • Merli Lahtinen


Lisää tietosi listaan jos olet kiinnostunut!