Muokataan sivua Anello

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 57: Rivi 57:
 
Toisessa suositussa tavassa tulkita Anello alkuasetelma ja lattiakuviot ovat erilaisia: jälkimmäisen parin nainen onkin vasemmalla puolella. Parinympärikipittäjät kiertävät molemmat samaan suuntaan (myötäpäivään), ja matka on hieman lyhyempi.
 
Toisessa suositussa tavassa tulkita Anello alkuasetelma ja lattiakuviot ovat erilaisia: jälkimmäisen parin nainen onkin vasemmalla puolella. Parinympärikipittäjät kiertävät molemmat samaan suuntaan (myötäpäivään), ja matka on hieman lyhyempi.
  
Yleinen tapa tanssia on myös niin, että etummainen pari kääntyy A-osan viimeisellä saltarellolla ympäri ''parina'', jolloin nainen päätyy kasvokkain vieraan miehen kanssa ja mies naisen. Tällöin kipitys oman parin ympäri tapahtuu taaskin samaan suuntaan (vastapäivään). Säkeistön lopussa johtopari lähtee jälleen saltarelloilla haluamaansa suuntaan ja toinen kaartaa sen perään. Voidaan sopia, että jälkimmäinen pari ottaa johdon toisen säkeistön alkaessa. <span style="color:red">Tämä versio on opetettu Linnan vastaanotolle 2012.</span>
+
Yleinen tapa tanssia on myös niin, että etummainen pari kääntyy A-osan viimeisellä saltarellolla ympäri ''parina'', jolloin nainen päätyy kasvokkain vieraan miehen kanssa ja mies naisen. Tällöin kipitys oman parin ympäri tapahtuu taaskin samaan suuntaan (vastapäivään). Säkeistön lopussa johtopari lähtee jälleen saltarelloilla haluamaansa suuntaan ja toinen kaartaa sen perään. Voidaan sopia, että jälkimmäinen pari ottaa johdon toisen säkeistön alkaessa.
 +
 
  
 
==Musiikki==
 
==Musiikki==

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”http://tanssi.dy.fi/Anello