Muokataan sivua Ballo del Fiore

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 46: Rivi 46:
 
Avauskuvion suorittaa vain ensimmäinen mies tanssin alussa.
 
Avauskuvion suorittaa vain ensimmäinen mies tanssin alussa.
  
===Tanssiinkutsu===
+
Never would have thunk I would find this so indsinpseable.
 
 
Avauskuvion jälkeen koko tanssin ajan toistuu kaava: 4 seguitoa (ovov), 2 continenzaa (ov), 1 riverenza (oik. jalalla).
 
 
 
Herra kulkee 4 seguitolla valitsemansa daamin luo, jonka edessä tekee 2 continenzaa ja  riverenzan. Daami liittyy tanssiin mukaan haluamallaan hetkellä continenzojen tai riverenzan aikana (riippuen siitä, kuinka kauan hänellä kuluu aikaa seisomaan nousemiseen, viuhkan pois laittamiseen yms. valmisteluihin - turha hätäisyys ei ole hienolle naiselle hyväksi).  Herra siirtää kukan oikeasta kädestään vasempaan, koska riverenzan lopuksi otetaan tavallinen käsiote: daamin v. käsi lepää kevyesti herran o.lla, kädet alhaalla.
 
  
 
===Kipitys ja puolikuu===
 
===Kipitys ja puolikuu===

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”http://tanssi.dy.fi/Ballo_del_Fiore