Muokataan sivua Ballo del Fiore

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 9: Rivi 9:
 
==Askelikot==
 
==Askelikot==
  
Huom. Jossain vaiheessa ajateltiin, että tanssi on oikeajalkainen, mutta nykyään yleisesti noudatetaan tulkintaa, että tanssi on vasenjalkainen eli alkaa vasemmalla jalalla.. Yleisiä tyyliohjeita: lyhyet askeleet, varpaat ja polvet samansuuntaiset, polvet taipuvat vain vähän, selkä suorassa, pää ylhäällä mutta ei leuka tanassa, kädet ja vartalo levolliset.
+
Huom. Poikkeuksellisesti tanssi alkaa '''OIKEALLA''' jalalla. Yleisiä tyyliohjeita: lyhyet askeleet, varpaat ja polvet samansuuntaiset, polvet taipuvat vain vähän, selkä suorassa, pää ylhäällä mutta ei leuka tanassa, kädet ja vartalo levolliset.
  
 
''Riverenza'': eräänlainen hidas kumarrus, 8 iskua eli 2 tahtia.
 
''Riverenza'': eräänlainen hidas kumarrus, 8 iskua eli 2 tahtia.

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”http://tanssi.dy.fi/Ballo_del_Fiore