Muokataan sivua Keskustelu:Haymaker's Jig

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 1: Rivi 1:
 
Ohjeista ei käy vielä kovin hyvin ilmi, milloin käytetään mitäkin askelta.
 
Ohjeista ei käy vielä kovin hyvin ilmi, milloin käytetään mitäkin askelta.
 
Netistä löytyneen ohjeen mukaan (http://www.setdanceteacher.co.uk/haymakers.htm) tässä tanssissa olisi tarkka määrä tahteja/iskuja tanssin eri osioissa. Varmaankaan tätä ei niin tarkasti tarvitse kirjoittaa ylös, koska ainakin tanssileirin kokemuksella tanssi on rennompi, jos esim. pornopolkausosuutta ei ole sidottu tiettyyn tahtimäärään, ja solan pituus vaikuttaa myöskin tanssin kulkuun. Lisäksi musiikki on niin toistuvaa, että osat voi aloittaa aina 1-2 tahdin sisällä. -Tero
 

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)