Muokataan sivua La Gasconne

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 2: Rivi 2:
  
 
Ks. alkuperäinen notaatio tanssista teoksissa
 
Ks. alkuperäinen notaatio tanssista teoksissa
* [[Feuillet, Raoul Auger]] 1706: [https://www.loc.gov/item/24027846/ Recüeil de contredances mises en chorégraphie], s. 137. Ks. tämän sivun alaosa.
+
* [[Feuillet, Raoul Auger]] 1706: [http://hdl.loc.gov/loc.music/musdi.070 Recüeil de contredances mises en chorégraphie], s. 137. Ks. tämän sivun alaosa.
* Essex, John 1710: [https://www.loc.gov/item/81480220/ For the furthur improvement of dancing], s. 53.
+
* Essex, John 1710: [http://hdl.loc.gov/loc.music/musdi.069 For the furthur improvement of dancing], s. 53.
  
  

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)

Tällä sivulla käytetty malline:

Noudettu kohteesta ”http://tanssi.dy.fi/La_Gasconne