Muokataan sivua La Lirboulaire

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 5: Rivi 5:
 
Samaan musiikkiin on säilynyt kaksi toisistaan poikkeavaa tanssia, toinen Feuillet'n notaationa ja toinen Playfordin sanallisena kuvauksena. Tansseissa on paljon samaa, mutta notaatiossa se on kolmi-, Playfordissa yksisäkeistöinen.
 
Samaan musiikkiin on säilynyt kaksi toisistaan poikkeavaa tanssia, toinen Feuillet'n notaationa ja toinen Playfordin sanallisena kuvauksena. Tansseissa on paljon samaa, mutta notaatiossa se on kolmi-, Playfordissa yksisäkeistöinen.
  
Ks. alkuperäinen notaatio tanssista La Lirboulaire teoksessa Feuillet, Raoul Auger 1706: [https://www.loc.gov/item/24027846/ Recüeil de contredances mises en chorégraphie], s. 70 (ks. tämän sivun alaosa). Ks. sanallinen kuvaus Playfordista nimellä [http://www.izaak.unh.edu/nhltmd/indexes/dancingmaster/Dance/Play4176.htm Lilli Burlero].
+
Ks. alkuperäinen notaatio tanssista La Lirboulaire teoksessa Feuillet, Raoul Auger 1706: [http://hdl.loc.gov/loc.music/musdi.070 Recüeil de contredances mises en chorégraphie], s. 70 (ks. tämän sivun alaosa). Ks. sanallinen kuvaus Playfordista nimellä [http://www.izaak.unh.edu/nhltmd/indexes/dancingmaster/Dance/Play4176.htm Lilli Burlero].
  
  
Rivi 29: Rivi 29:
 
==Notaatio==
 
==Notaatio==
  
Tanssin notaatio-ohje löytyy kirjasta Feuillet, Raoul-Auger 1706: [https://www.loc.gov/item/24027846/ Recüeil de contredances mises en chorégraphie] sivuilta 70 - 75.
+
Tanssin notaatio-ohje löytyy kirjasta Feuillet, Raoul-Auger 1706: [http://hdl.loc.gov/loc.music/musdi.070 Recüeil de contredances mises en chorégraphie] sivuilta 70 - 75.
  
 
{|
 
{|

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”http://tanssi.dy.fi/La_Lirboulaire