Muokataan sivua Lull Me Beyond Thee

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 21: Rivi 21:
 
====Kertosäe====
 
====Kertosäe====
  
Kaikki kääntävät selän kohden omaa pariaan ja näin muodostuneissa riveissä otetaan toisiaan käsistä. Rivit astuvat doublen eteen ja taakse siten, että jälkimmäisellä doublella rivin reunimmaiset muodostavat rivistä piirin, jossa pyöritään 8 iskun verran myötäpäivään. Tämän jälkeen piirit hajoavat kahdeksi, kuvion perusasetelmaan nähden poikittaissuuntaiseksi riviksi, josta kuviosta lähtien toistetaan kertosäe.
+
Kaikki kääntävät selän kohden omaa pariaan ja näin muodostuneissa riveissä otetaan toisiaan käsistä. Rivit astuvat doublen eteen ja taakse siten, että jälkimmäisellä doublella rivin reunimmaiset muodostavat rivistä piirin, jossa pyöritään 8 iskun verran myötäpäivään. Tämän jälkeen piirit hajoavat kahdeksi, kuvion perusasetelmaan nähden vaakasuuntaiseksi riviksi, josta kuviosta lähtien toistetaan kertosäe.
  
 
===III säkeistö ja kertosäe===
 
===III säkeistö ja kertosäe===

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)