Muokataan sivua Lull Me Beyond Thee

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 31: Rivi 31:
 
====Kertosäe====
 
====Kertosäe====
  
Päätyparit astuvat doublen eteenpäin kohti kuvion keskustaa samaan aikaan, kun keskiparit ottavat vastinparia kädestä ja astuvat tämän kanssa doublen ulospäin kuviosta kohti sivuseiniä ja kääntyvät takaisin kohti kuviota. Keskelle tulleet päätyparit muodostavat vastinpariensa kanssa portit ja astuvat doublen kohti sivuseiniä samaan aikaan, kun päätyparit astuvat porttien ali doublen takaisin kohti kuvion keskustaa. Muodostetaan kaksi, kuvion perusasetelmaan nähden poikittaissuuntaista riviä, jonka jälkeen pyöritään vastassa olevan henkilön kanssa koko kierros kahdeksalla askelella molemmista käsistä kiinni pitäen. Toistetaan kertosäe tämänhetkisestä kuviomuodostelmasta lähtien.
+
Päätyparit astuvat doublen eteenpäin kohti kuvion keskustaa samaan aikaan, kun keskiparit ottavat vastinparia kädestä ja astuvat tämän kanssa doublen ulospäin kuviosta kohti sivuseiniä ja kääntyvät takaisin kohti kuviota. Keskelle tulleet päätyparit muodostavat vastinpariensa kanssa portit ja astuvat doublen kohti sivuseiniä samaan aikaan, kun päätyparit astuvat porttien ali doublen takaisin kohti kuvion keskustaa. Muodostetaan kaksi, kuvion perusasetelmaan nähden vaakasuuntaista riviä, jonka jälkeen pyöritään vastassa olevan henkilön kanssa koko kierros kahdeksalla askelella molemmista käsistä kiinni pitäen. Toistetaan kertosäe tämänhetkisestä kuviomuodostelmasta lähtien.
  
 
==Video==
 
==Video==

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)