Muokataan sivua Newcastle

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 78: Rivi 78:
 
Miehet muodostavat vasemman käden tähden, joka pyörii kahdella doublella puoli kierrosta vastapäivään.  Samalla naiset kiertävät ulkokautta puoli kierrosta myötäpäivään.
 
Miehet muodostavat vasemman käden tähden, joka pyörii kahdella doublella puoli kierrosta vastapäivään.  Samalla naiset kiertävät ulkokautta puoli kierrosta myötäpäivään.
  
Parin kanssa oikean käden puolikas arming yhdellä doublella.<br>
+
Parin kanssa oikean käden arming doublella.<br>
Naiset muodostavat vasemman käden tähden, joka pyörii kahdella doublella puoli kierrosta vastapäivään.  Samalla miehet kiertävät ulkokautta puoli kierrosta myötäpäivään.<br>
+
Naiset muodostavat vasemman käden tähden, joka pyörii kahdella doublella puoli kierrosta vastapäivään.  Samalla miehet kiertävät ulkokautta puoli kierrosta myötäpäivään.
Neljällä askelella alkuperäisille paikoille ja oman parin kanssa vastatusten
 
  
 
===II säkeistö===
 
===II säkeistö===

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”http://tanssi.dy.fi/Newcastle