Muokataan sivua Päivityslista

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 5: Rivi 5:
  
 
* '''Kun olet päivittänyt sivun''', ota tiedoston nimen kohdalta lihavointi pois ja kirjoita sen perään esim. ''"päivitti [[Käyttäjä:Aamu|Aamu]]"''.
 
* '''Kun olet päivittänyt sivun''', ota tiedoston nimen kohdalta lihavointi pois ja kirjoita sen perään esim. ''"päivitti [[Käyttäjä:Aamu|Aamu]]"''.
 +
* Jos olet '''tarkistanut, ettei tiedosto kaipaa päivitystä''' (viimeisin versio on ajalta ennen elokuuta 2009), ota jälleen lihavointi pois ja kirjoita perään esim. ''"(ei muutosta) [[Käyttäjä:Aamu|Aamu]]"''.
  
''- (14.10.2011) Tarkistin mitkä tiedostot EI kaipaa päivitystä. Otin niistä lihavoinnin pois ja kirjoitin perään ''"(ei muutosta) [[Käyttäjä:Aamu|Aamu]]"''. Kapsin palvelimella mwiki-muotoisen tiedoston lopputeksteissä lukee, milloin sivua on viimeksi päivitetty. Katsoin että jos viimeisin muokkaus oli tehty ennen syyskuuta 2009, sivu on suoraan samassa muodossa uudessakin wikissä eikä se vaadi päivittämistä! [[Käyttäjä:Aamu|Aamu]]''
+
'''Vinkki:''' Kapsin palvelimella mwiki-muotoisen tiedoston lopputeksteissä lukee, milloin sivua oli viimeksi päivitetty. Jos viimeisin muokkaus on tehty ennen elokuuta 2009, tiedät että sivu on suoraan samassa muodossa uudessakin wikissä eikä se vaadi päivittämistä!
  
  

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”http://tanssi.dy.fi/Päivityslista