Muokataan sivua Poloneesi

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 4: Rivi 4:
  
  
Tanssitaan joko kävellen (tasajakoinen musiikki) tai pyyhkäisyjä sisältävällä poloneesiaskelella (hidas 3-jakoinen musiikki)  
+
*Tanssitaan joko kävellen (tasajakoinen musiikki) tai pyyhkäisyjä sisältävällä poloneesiaskelella (hidas 3-jakoinen musiikki)  
  
 
*kävellään parijonossa (L H:n oikealla puolella)
 
*kävellään parijonossa (L H:n oikealla puolella)
Rivi 21: Rivi 21:
 
*laukka (valssiotteessa), muut taputtavat
 
*laukka (valssiotteessa), muut taputtavat
  
3-jakoisen musiikin askelikko: sisäjalka (H oikea, L vasen) pyyhkäisee, sisäjalka astuu, ulkojalka astuu, sisäjalka astuu JA samaan aikaan ulkojalka pyyhkäisee, ulkojalka astuu jne. Aina musiikin ykkösellä askelen lisäksi pyyhkäisy vapaalla jalalla, iskut 2 ja 3 pelkkiä askeleita.
+
*3-jakoisen musiikin askelikko: sisäjalka (H oikea, L vasen) pyyhkäisee, sisäjalka astuu, ulkojalka astuu, sisäjalka astuu JA samaan aikaan ulkojalka pyyhkäisee, ulkojalka astuu jne. Aina musiikin ykkösellä askelen lisäksi pyyhkäisy vapaalla jalalla, iskut 2 ja 3 pelkkiä askeleita.
  
  
 
[[Luokka:Vanhojentanssit]]
 
[[Luokka:Vanhojentanssit]]

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)

Tällä sivulla käytetty malline:

Noudettu kohteesta ”http://tanssi.dy.fi/Poloneesi