Muokataan sivua Scallywags

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 1: Rivi 1:
Tanssin on kehittänyt Lari Unkari vuonna 2019. Tanssissa käytetään muokattua Black Sails -nimisen merirosvoista kertovan televisiosarjan tunnusmusiikkia, jota on nopeutettu ja josta on poistettu puolivälin sähkökitarasoolo. Poistettu kohta sijoittuu A-kertosäkeen ja kolmannen säkeistön väliin.
+
Tanssin on kehittänyt Lari Unkari vuonna 2019. Tanssissa käytetään muokattua Black Sails -nimisen merirosvoista kertovan televisiosarjan tunnusmusiikkia, jota on nopeutettu ja josta on poistettu puolivälin sähkökitarasoolo.
  
 
==Koreografia==
 
==Koreografia==

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”http://tanssi.dy.fi/Scallywags