Muokataan sivua Subligny's Minuet

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 2: Rivi 2:
  
 
Ks. [http://www.izaak.unh.edu/nhltmd/indexes/dancingmaster/Dance/Play5525.htm Playfordin kuvaus] tanssista vuodelta 1718.
 
Ks. [http://www.izaak.unh.edu/nhltmd/indexes/dancingmaster/Dance/Play5525.htm Playfordin kuvaus] tanssista vuodelta 1718.
 
Sama musiikki esiintyy barokkitanssikoreografiassa [[Le Menuet de Omphale]].
 
 
  
 
==Tanssi==
 
==Tanssi==
Rivi 10: Rivi 7:
 
===Askel===
 
===Askel===
  
Tanssissa käytetään kuusijakoista [[Menuettiaskelikkoja#Ranskalainen askelikko|ranskalaista menuettiaskelta]].
+
Tanssissa käytetään kuusijakoista menuettiaskelta. (1) Askel oikealla jalalla varpaille, (2) pysytään ylhäällä, (3) laskeudutaan alas mutta ollaan yhä oikealla jalalla, (4) askel vasemmalla jalalla varpailla (5) askel oikealla jalalla varpailla (6) askel vasemmalla jalalla, lopuksi alas. Menuettiaskel alkaa aina oikealla jalalla eikä vaihda aloitusjalkaa.
  
 
===Pyörinnät===
 
===Pyörinnät===

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)