Muokataan sivua Tanssileiri 2012 kevät

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 53: Rivi 53:
  
 
==Kyydit==  
 
==Kyydit==  
Koska kyytisäädöt on hankala tehdä sähköpostitse niin loimme googledocs dokumentin, johon on siis listattu kaikki ihmiset jotka ovat ilmoittautuessaan sanoneet voivansa tarjota kyytiä. Käykää siis katsomassa sieltä kenen autossa on tilaa. Klikkaa linkkiä päästäksesi googledocsiin https://docs.google.com/document/d/1TichYilnxEe63Lir9oNzmGHCvp2vAKeoBNIebfwfBik/edit
+
Koska kyytisäädöt on hankala tehdä sähköpostitse niin loimme googledocs dokumentin, johon on siis listattu kaikki ihmiset jotka ovat ilmoittautuessaan sanoneet voivansa tarjota kyytiä. Käykää siis katsomassa sieltä kenen autossa on tilaa. Linkki tulee myöhemmin.  
  
 
==Linkkejä ja yhteystietoja==
 
==Linkkejä ja yhteystietoja==

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)