Ero sivun ”Tanssileiri 2012 kevät” versioiden välillä

Historiallisten tanssien wikistä
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rivi 51: Rivi 51:
  
 
Ajo-ohjeet löytyvät Majakosken sivuilta. (ks. alla)
 
Ajo-ohjeet löytyvät Majakosken sivuilta. (ks. alla)
 +
 +
==Kyydit==
 +
Koska kyytisäädöt on hankala tehdä sähköpostitse niin loimme googledocs dokumentin, johon on siis listattu kaikki ihmiset jotka ovat ilmoittautuessaan sanoneet voivansa tarjota kyytiä. Käykää siis katsomassa sieltä kenen autossa on tilaa. Linkki tulee myöhemmin.
  
 
==Linkkejä ja yhteystietoja==
 
==Linkkejä ja yhteystietoja==

Versio 17. maaliskuuta 2012 kello 15.20

Historiallisten tanssien kevätleiri 2012 järjestetään 27.-29.4. Jyväskylässä, Juhlatalo Majakosken tiloissa, noin kymmenen kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Leirin järjestää Suomen Historialliset tanssijat -yhdistys ja vastuuhenkilöinä toimivat Eetu Kinnunen, Merli Lahtinen ja Arttu Peltoniemi. Leiri on järjestyksessä yhdestoista.


Mikä tanssileiri?

Tanssileiri on kaikille historiallisista tansseista, hyvästä ruoasta ja mukavasta yhdessäolosta kiinnostuneille tarkoitettu tapahtuma. Leirillä opetetaan historiallisia (ja ei-niin-historiallisia) tansseja helpoista haastaviin, keskiaikaisista barokkeihin, hovitansseista maalaistansseihin ja historiallisen kaavan mukaan rakennettuihin moderneihin tansseihin. Lauantai-iltana leiri huipentuu juhla-ateriaan ja tanssiaisiin, joissa pääsee näyttämään, mitä kaikkea leirin aikana on oppinut.

Leiri on vuoden huipputapahtuma kokeneille tanssijoille ja ehdottomasti paras paikka uteliaille kokeilijoille. Useimmat tanssit ovat melko yksinkertaisia ja helppoja painaa mieleen, mutta samaan aikaan elegantteja ja sosiaalisia. Tanssileiri kokoaa Suomen historialliset tanssijat yhteen ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin, nähdä vanhoja ystäviä, oppia uutta, kerrata vanhaa, juhlia ja pitää hauskaa yhdessä.

Tanssia on luvassa perjantai-illan kello kuudesta sunnuntai-iltapäivään saakka. Leirin aikataulu ja sisältö löytyvät erilliseltä Tanssileirin ohjelmasivulta, jahka ohjelma valmistuu.

Käytännön järjestelyjä

Leirillä on kaksi isoa rakennusta, kaksikerroksinen päärakennus ja riihen nimellä kulkeva isohko puulattiainen salirakennus. Sauna sijaitsee erillisessä rakennuksessaan pihapiirissä. Molemmissa isoissa rakennuksissa on keittiö ja wc:itä, suihkut ovat saunan yhteydessä. Saunan pihalla on myös kaksi poreallasta, jotka ovat leiriläisten käytössä.

Erillisiä nukkumatiloja ei ole, mutta leiripaikalla majoittuminen on mahdollista. Yläkerran muutamat erillishuoneet on varattu ensisijaisesti opettajille ja muille leirin työntekijöille, mutta riihen ja päärakennuksen salin lattialle mahtuu nukkumaan. Mukaan kannattaa ottaa makuualusta tai ilmapatja ja makuupussi tai liinavaatteet. Jyväskylässä majoittuminen omin järjestelyin on täysin mahdollista leiripaikan suhteellisen helpon sijainnin ansiosta.

Leirillä tarjotaan tervetulokahvit perjantai-iltana, aamupalaa ja lounasta lauantaina, sekä tietenkin juhla-ateria. Sunnuntaina tarjoillaan vielä aamupala ja eilisen illallisen tähteet, joita oletettavasti on runsaasti.

Vaatetus on vapaa, mutta kehotamme ottamaan jotakin mukavaa ja rentoa tanssiharjoituksia varten ja jotakin tyrmäävän juhlavaa lauantai-illan tanssiaisiin. Kenkinä tanssitossut ovat treenien ykkösvalinta, tanssiaisissa käytännöllisyys ja mukavuus voi kenties tälläkin saralla antaa periksi näyttävyydelle.

Mitä mukaan leirille?

- Itsesi (kavereita saat leiriltä)
- Hyvää mieltä ja tanssi-intoa
- Rennon, mukavan vaatekerran tanssiharjoituksiin, ehkä kaksikin (tanssiessa saattaa tulla hiki)
- Halutessasi jotain juhlavaa lauantai-illan tanssiaisiin
- Hygieniatarpeet
- Pyyhe!
- Omia eväitä, naposteltavaa, juotavaa
- Nukkumatarpeesi

Tarpeellisista tavaroista ja kokeneempien kävijöiden vinkeistä on myös koottu muistilista jota kannattaa tarkastella.

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Ilmoittautua voi leirin ilmoittautumislomakkeella [[1]] keskiviikosta 8.2. alkaen.

Maksaminen toteutetaan tilisiirrolla, tilinumero ja muut maksutiedot lähetetään leiriläisille ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä. Leirin hinta on 35 euroa per henkilö. Eräpäivä maksulle on 31.3. Myöhässä maksaville hinta on 40 €, maksamatta ja ilmoittautumisensa perumatta jättäneet joutuvat maksamaan vielä 5 € käsittelymaksun. Maksuohjeet lähetetään leiriläisille ilmoittautumisen vastaussähköpostissa. Mikäli haluat perua ilmoittautumisesi leirille, voit tehdä sen vapaasti 15.4. saakka, 20.4. mennessä peruneet saavat puolet leirin hinnasta takaisin. Tämän jälkeen peruville emme voi luvata mitään palautuksia.

Jos maksamisessa on jotain vaikeuksia, ongelmia tai rahaa ei juuri silloin eräpäivän aikaan ole, otathan yhteyttä jo etukäteen, niin katsotaan voidaanko asia järjestää jotenkin -tähän mennessä ratkaisu on aina löydetty. Huutelemme kyllä maksamisen unohtaneiden perään, mutta ainakin viime vuoden kokemuksen perusteella paikkoja pitää panna hyvinkin nopeasti uusjakoon -jonossa on aina ihmisiä.

Saapuminen paikalle

Leiripaikalle pääsee parhaiten omalla autolla. Järjestämme tarvittaessa kyydityksiä Jyväskylän Matkakeskukselta (varaudu maksamaan bensarahat). Yleisesti ottaen suosittelemme kimppakyytejä, mistä ikinä olettekin tulossa. Jos et tiedä, tuleeko paikkakunnaltasi ketään tai et tunne muita, niin ota yhteyttä järjestäjiin, koetamme järjestää sinulle kyydin.

Osoite on:
Juhlatalo Majakoski
Kankaanpäänranta 5
40660 Jyväskylä

Ajo-ohjeet löytyvät Majakosken sivuilta. (ks. alla)

Kyydit

Koska kyytisäädöt on hankala tehdä sähköpostitse niin loimme googledocs dokumentin, johon on siis listattu kaikki ihmiset jotka ovat ilmoittautuessaan sanoneet voivansa tarjota kyytiä. Käykää siis katsomassa sieltä kenen autossa on tilaa. Linkki tulee myöhemmin.

Linkkejä ja yhteystietoja

Juhlatalo Majakoski: http://www.kariteam.fi/Majakoski/index.htm Järjestäjät: tanssileiri.info@gmail.com, 050-5453173/Eetu Kinnunen, 041-4673799/Arttu Peltoniemi, 050-3463139/Merli Lahtinen

Vastaamme yhteydenottoihin mielellämme!