Muokataan sivua Tanssileirin ohjelma 2010 kevät

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 134: Rivi 134:
 
=Perjantai=
 
=Perjantai=
  
===Helpot 1===
+
Ecomnoeis are in dire straits, but I can count on this!
 
 
* Kari Aliranta (todennäköisesti joku muu)
 
* pe klo 20-22 päärakennuksessa
 
 
 
Aloittelijaystävällisiä tansseja, joiden alkuperämaat ja -aikakaudet vaihtelevat. Luvassa englantilaisia maalaistansseja, branleja, varhaisitalialaisia, ehkä almaineja ja bordonialaisia. Eri tanssit kuin Helpot 2- pajassa.
 
  
 
===Italialaiset: [[Nido d'Amore]]===
 
===Italialaiset: [[Nido d'Amore]]===

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)