Muokataan sivua Tiedosto:Menuet de la cour.png

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 1: Rivi 1:
Le Menuet de la Cour -tanssinotaatio (Tomlinson 1735: [http://hdl.loc.gov/loc.music/musdi.158 The Art of Dancing], kuvasivu U)  
+
Le Menuet de la Cour -tanssinotaatio (Tomlinson 1735: The Art of Dancing, kuvasivu U)  
  
'''Lähde''': [http://memory.loc.gov/ammem/dihtml/ Library of Congress], Music Division. Vapaa teos ([http://www.loc.gov/homepage/legal.html#copyright lisätietoja]).
+
Lähde: Library of Congress, Music Division. Vapaa teos (lisätietoja).

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)