Muokataan sivua Two to Twirl

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 1: Rivi 1:
 
==Tanssi==
 
==Tanssi==
  
[[Bordonialaiset tanssit|Bordonialainen]] valssi, joka tanssitaan [[Bordonialaiset tanssit#parijonopiiri|parijonopiirissä]]. Alussa promenadiote. Ensimmäinen valssiaskel ulkojalalla (miehellä vasen, naisella oikea). Etenevissä valssiaskelikoissa kaikki kolme askelta astutaan eteenpäin.
+
Bordonialainen valssi, joka tanssitaan pareittain piirissä kasvot vastapäivään. Alussa promenadiote. Ensimmäinen valssiaskel ulkojalalla (miehellä vasen, naisella oikea). Etenevissä valssiaskelikoissa kaikki kolme askelta astutaan eteenpäin.
  
 
Jokainen numeroitu kohta vie neljä valssiaskelta.
 
Jokainen numeroitu kohta vie neljä valssiaskelta.

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”http://tanssi.dy.fi/Two_to_Twirl