Wiki:Toivelista

Kohteesta Historiallisten tanssien wiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä sivu on tarkoitettu Historiallisten Tanssien wikin artikkelitoiveiden listaamiseen.

Kuka tahansa, joka huomaa listalla sellaisen aiheen josta tietää jotain tai johon haluaa perehtyä muiden puolesta, voi tarttua toimeen ja auttaa näin laajentamaan ja syventämään wikiä. Kun aiheesta on kirjoitettu, sen saa poistaa toivelistalta.


Huom. Tämä sivu on vain asia-artikkeleita koskevia toiveita varten. Tänne ei siis pidä listata tansseja, joiden ohjeet puuttuvat tai ovat vajavaiset, eikä myöskään wikin rakennetta tai muotoiluja koskevia ideoita. Sen sijaan uudet tanssiohjetoiveet listataan suoraan Tanssiohjeet-sivulle ja teknisestä toteutuksesta voi keskustella kehityssivulla.


Puuttuvat artikkelit

Puuttuvien artikkelien listaan voi lisätä ehdotuksen aiheesta, josta ei vielä ole artikkelia wikissä eikä itse tiedä mitään. Jos tietää puuttuvasta aiheesta edes jotain, kannattaa mieluiten luoda sivu itse ja kirjoittaa sinne valmiiksi se, minkä aiheesta osaa kertoa. Muiden on mukavampi täydentää jo olemassaolevaa sivua.

Ehdotuksia uusien artikkelien aiheiksi:

  • puvustus
  • kommentoitu levyluettelo
  • tanssitapahtumien järjestäjän muistilista
  • "vuosikirja" menneistä tanssileireistä
  • yleissivu Branlet, kuten muistakin tanssityypeistä on


Täydennettävät artikkelit

Täydennettävien artikkelien listaan voi lisätä wikistä jo löytyvän artikkelin, johon toivoo lisää tietoa. On hyvä tarkentaa, mistä asioista kyseiseen artikkeliin erityisesti kaipaa täydennystä.

Toiveita olemassaolevien artikkelien parantamiseksi: