Muokataan sivua Branle Dance de la Haye

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 1: Rivi 1:
Kolmen tai neljän tanssijan riveissä tanssittava [[Branlet|branle]].
+
{{Muotoilematon}}
 +
BRANLE HAYE<br>
 +
3 tai 4 henkilön riveissä.
  
===A-osa===
+
Simple vasemmalle, simple oikealle, double vasemmalle.<br>
Simple v, o, double vasemmalle.<br>
+
Simple oikealle, simple vasemmalle, double oikealle.<br>
Simple o, v, double oikealle.<br>
+
Toistetaan.<br>
  
Toistetaan.
+
Heinä:<br>
 
+
3 hengen versiossa perinteinen kahdeksikkoheinä, jossa kaikki osallistujat kulkevat 8:n kehällä, niin että 1. tanssija saa aina etuilla.
===B-osa (heinä)===
 
'''3 hengen versiossa''' perinteinen kahdeksikkoheinä, jossa kaikki osallistujat kulkevat 8:n kehällä, niin että 1. tanssija saa aina etuilla.
 
 
 
'''4 hengen versiossa''' 1. ja 2. tanssija aloittavat heinän oikealla olalla, jonka jälkeen muut liittyvät mukaan sitä mukaa kun 1. tanssija ohittaa heidät.
 
  
 +
4 hengen versiossa 1. ja 2. tanssija aloittavat heinän oikealla olalla, jonka jälkeen muut liittyvät mukaan sitä mukaa kun 1. tanssija ohittaa heidät. <br>
 
Päädytään takaisin oikeille paikoille ja tanssi alkaa alusta.
 
Päädytään takaisin oikeille paikoille ja tanssi alkaa alusta.
  
 
[[Luokka:Branlet|Dance de la Haye]]
 
[[Luokka:Branlet|Dance de la Haye]]

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)