Muokataan sivua Branle de Montarde

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 13: Rivi 13:
 
Letkan kolmas hyppii.
 
Letkan kolmas hyppii.
 
Letkan viimeinen hyppii.
 
Letkan viimeinen hyppii.
 
==Musiikki==
 
 
Perinteisen renessanssisävelmän lisäksi Linneassa on tanssittu ''Blackmore's Night'' -yhtyeen ''Toast to Tomorrow'' -kappaleen tahtiin. Kappale sopii tanssiin parhaiten, kun kappaleen keskellä olevien kahdeksan iskua kestävien "hey, hey" -huutojen ajaksi pysähdytään taputtamaan.
 
  
 
[[Luokka:Branlet|Montarde Branle]]
 
[[Luokka:Branlet|Montarde Branle]]

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)