Muokataan sivua Céilidh tanssit

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 1: Rivi 1:
Céilidh on vanhaa gaelilaista kansanperinnettä, josta ehkä parhaiten saa mielikuvan ajattelemalla Asterixin kylän voitonjuhlia. Koska kylillä kuitenkin oli keskimäärin käytössään parempia bardeja, kuin Trubadurix, tanssittiin näissä yhteiskokoontumissa myös esitettyyn musiikkiin. Tästä perinteestä on eriytynyt selkeitä alatyylejä, huomattavammin moderni skotlantilainen Cèilidh ja irlantilainen Céilí.
+
Céilidh on vanhaa gaelilaista kansanperinnettä, josta ehkä parhaiten saa mielikuvan ajattelemalla Asterixin kylän voitonjuhlia. Koska kylillä kuitenkin oli keskimäärin käytössään parempia bardeja, kuin Trubadurix, tanssittiin näissä yhteiskokoontumissa myös esitettyyn musiikkiin. Tästä perinteestä on eriytynyt selkeitä alatyylejä, huomattavammin moderni skotlantilainen Cèili ja irlantilainen Céilí.
  
 
==Céilí==
 
==Céilí==
Rivi 35: Rivi 35:
  
 
===Musiikki===
 
===Musiikki===
 
 
[[Luokka:Tanssiaskelikkoja]]
 

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”http://tanssi.dy.fi/Céilidh_tanssit