Muokataan sivua Kevään tanssileiriohjelma 2013

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 1: Rivi 1:
 
[[Tiedosto:Tanssiaikataulu.png]]
 
[[Tiedosto:Tanssiaikataulu.png]]
 
''' Koko leirin ajan viuhkan maalausta'''
 
Suomen historiallisen tanssin harrastajat hankki tanssileirille oman viuhkan. Viuhkoja on valkoisia, mustia, punaisia, sinisiä ja oransseja. Viuhkan kehikko on muovinen ja siinä lukee kultaisella tanssileiri. Viuhkan voi ostaa itselleen 5 euron hintaan ja sen lisäksi osallistua viuhkanmaalauspajaan, jossa koristellaan viuhkoja. Paikalle on tulossa kasa pensseleitä sekä kultaista ja kuparista maalia.
 
Viuhkoja voi maalata milloin itselle sopii.
 
  
  
Rivi 77: Rivi 73:
 
*Hyde Park
 
*Hyde Park
 
*Heralds in Love
 
*Heralds in Love
*Nonesuch  
+
*Nonesuch Grimstock
*Grimstock
 
 
*Childgrove
 
*Childgrove
 
*Juice of Barley
 
*Juice of Barley
Rivi 253: Rivi 248:
 
Opettaja: Karoliina Kemppainen Paikka: Päärakennus
 
Opettaja: Karoliina Kemppainen Paikka: Päärakennus
  
Kerrataan leirillä opetettuja tansseja sekä niitä vanhoja tuttuja tansseja, jotka ovat jo saattaneet unohtua. Pajaan osallistujilla mahdollisuus vaikuttaa tanssivalintoihin.
+
Kerrataan leirillä opetettuja tansseja
  
  
Rivi 273: Rivi 268:
 
'''09:00-10:00 Aamupala'''
 
'''09:00-10:00 Aamupala'''
  
'''10-11 Suomen historiallisen tanssin harrastajat ryn vuosikokous'''
 
Kiinnostaako miten tanssileiri järkätään? Haluaisitko tulla mukaan kevyen byrokratian yhdistykeen joka pyrkii järjestämään kivoja tanssileirejä? Tule mukaan vuosikokoukseen, jossa päätetään mm. toimintasuunnitelma täksi vuodeksi sekä valitaan hallitus. Mukaan voi tulla vaikka ei olisikaan aikaisempaa kokemusta, tärkeintä on että tykkää tehdä yhdessä asioita. :)
 
  
 
'''10:15-11:50 Valssipaja'''
 
'''10:15-11:50 Valssipaja'''
Rivi 298: Rivi 291:
  
 
Opettaja: Susanna Veijalainen Paikka: Päärakennus
 
Opettaja: Susanna Veijalainen Paikka: Päärakennus
Opetellaan irlantilaisen tanssin perusaskeleet ja sen jälkeen helppoja céilejä (perinteisesti tanssittu korkeilla varpailla)
+
"Opetellaan irlantilaisen tanssin perusaskeleet ja sen jälkeen helppoja céilejä (perinteisesti tanssittu korkeilla varpailla)
ja mahdollisesti set dancejä (ilman varvasteluja). Toiveita opetettavista tansseista saa esittää. Aikaisempaa kokemusta tai kovaa kuntoa ei tarvita.
+
ja mahdollisesti set dancejä (ilman varvasteluja). Toiveita opetettavista tansseista saa esittää. Aikaisempaa kokemusta tai kovaa kuntoa ei tarvita."
 
 
Pajassa opeteltiin tanssit Waves of Tory sekä Walls of Limerick.
 
  
  

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)