Muokataan sivua L'Allemande

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 6: Rivi 6:
 
Tanssin alkuperäinen notaatio-ohje löytyy kirjasta Rameau, Pierre 1725?: [http://hdl.loc.gov/loc.music/musdi.141 Abbregé de la nouvelle methode...] II osan sivuilta 58 - 64.
 
Tanssin alkuperäinen notaatio-ohje löytyy kirjasta Rameau, Pierre 1725?: [http://hdl.loc.gov/loc.music/musdi.141 Abbregé de la nouvelle methode...] II osan sivuilta 58 - 64.
  
Huom. Käytetty notaatiojärjestelmä on uudempi, Rameaun edelleen kehittämä. Eroja [[Barokkitanssit#Beauchamp-Feuillet'n notaatiojärjestelmä|Beauchamp-Feuillet'n notaatioon]] ovat mm. ne, että tahtiviivojen sijaan merkitään, mille askeleelle tulee tahdin ensimmäinen isku, ja "tikut" (plié, relevé, hypyt) kirjoitetaan sen jalan symboliin, joka ne suorittaa.
+
Huom. Käytetty notaatiojärjestelmä on uudempi, Rameaun edelleen kehittämä. Eroja [[Barokkitanssit.html#Beauchamp-Feuillet'n notaatiojärjestelmä|Beauchamp-Feuillet'n notaatioon]] ovat mm. ne, että tahtiviivojen sijaan merkitään, mille askeleelle tulee tahdin ensimmäinen isku, ja "tikut" (plié, relevé, hypyt) kirjoitetaan sen jalan symboliin, joka ne suorittaa.
  
 
{|
 
{|

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”http://tanssi.dy.fi/L%27Allemande