Muokataan sivua La Matelote

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 7: Rivi 7:
 
* Essex, John 1710: [https://www.loc.gov/item/81480220/ For the furthur improvement of dancing], s. 61 nimellä The Female Saylor.
 
* Essex, John 1710: [https://www.loc.gov/item/81480220/ For the furthur improvement of dancing], s. 61 nimellä The Female Saylor.
  
Samaan musiikkiin on olemassa myös kaksi erilaista paritanssia The Mattelott ja La mattelotte sekä miehen soolotanssi Entrée de matelot.
+
Samaan musiikkiin on olemassa myös paritanssi The Mattelott ja miehen soolotanssi Entrée de matelot.
  
  

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)

Tällä sivulla käytetty malline:

Noudettu kohteesta ”http://tanssi.dy.fi/La_Matelote