Muokataan sivua Le Menuet de Omphale

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 1: Rivi 1:
'''(Entrée pour un homme et une femme)'''
+
[[Barokkitanssit|Hovibarokkitanssi]] yhdelle parille. Menuetti.
  
[[Barokkitanssit|Hovibarokkitanssi]] yhdelle parille.
+
Tätä tanssia käydään läpi Joensuun seudulla lauantaina 21.3.2009 klo 12-15 Ylämyllyn Lautasuon koulun salissa. Ennakkoon on suotavaa lukea ja harjoitella notaatio kotona läpi ja merkitä epäselvät kohdat muistiin, niin pääsemme lauantaina etenemään vauhdikkaasti. Tervetulleita ovat kaikki jo vähän barokkitansseihin ja notaation lukemiseen aiemmin tutustuneet!
  
 
=Notaatio=
 
=Notaatio=
  
Tanssin alkuperäinen notaatio-ohje löytyy kirjasta Feuillet, Raoul-Auger 1704: [https://www.loc.gov/item/11027715/ Recüeil de dances contenant un tres grand nombres...] sivuilta 57 - 63.
+
Tanssin alkuperäinen notaatio-ohje löytyy kirjasta Feuillet, Raoul-Auger 1704: [http://hdl.loc.gov/loc.music/musdi.198 Recüeil de dances contenant un tres grand nombres...] sivuilta 57 - 63.<br>
 +
'''Kuvien lähde:''' [http://memory.loc.gov/ammem/dihtml/ Library of Congress], Music Division. Vapaa teos ([http://www.loc.gov/homepage/legal.html#copyright lisätietoja]).
  
 
{|
 
{|
Rivi 27: Rivi 28:
 
|}
 
|}
  
'''Kuvien lähde:''' [http://memory.loc.gov/ammem/dihtml/ Library of Congress], Music Division. Vapaa teos ([http://www.loc.gov/homepage/legal.html#copyright lisätietoja]).
 
  
 
=Musiikki=
 
=Musiikki=
  
Musiikki on sama kuin [[Le Menuet de Subligny]]ssa. Yleisesti käytetty musiikkiversio on kuitenkin tempoltaan aavistuksen verran liian nopea koreografian tanssimiseen. Harjoittelua varten voi tästä ladata [[Media:Subligny-hidas.ogg|hitaan midiversion]]. Lopullinen tempo voisi olla sama kuin YouTube-videolla alla ja tässä [[Media:Subligny.ogg|nopeammassa midiversiossa]].
+
Musiikki on sama kuin [[Le Menuet de Subligny]]ssa. Yleisesti käytetty musiikkiversio lienee kuitenkin tempoltaan liian nopea koreografian tanssimiseen. Harjoittelua varten voi tästä ladata hitaan [[Media:Subligny.ogg|midiversion]].
 
 
 
 
=Nuotti=
 
 
 
Le Menuet de Omphalen musiikki on peräisin André Cardinal Destouchesin (1672-1749) oopperasta Omphale (1701), III näytös, IV kohtaus (nimellä 2. Air). Oopperan [http://digital.library.unt.edu/ark:/67531/metadc6/ alkuperäinen nuotti] löytyy skannattuna [http://www.library.unt.edu/ Pohjois-Texasin yliopiston kirjastojen] sähköisistä kokoelmista, (s. 145-146).
 
  
  
 
=Video=
 
=Video=
  
 +
;Tanssinharrastajien video YouTubessa ''(alla)''
 +
:''Askelten rytmissä epätarkkuutta ainakin alussa.''
 
{{#ev:youtube|2ZDOptBl_2g}}
 
{{#ev:youtube|2ZDOptBl_2g}}
; Tanssinharrastajien video YouTubessa
 
: ''Askelten rytmissä epätarkkuutta ainakin alussa.''
 
  
  
[[Luokka:Barokkitanssit|Menuet de Omphalle]]
+
[[Luokka:Barokkitanssit]]

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)