Muokataan sivua Menuettiaskelikkoja

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 70: Rivi 70:
 
{{#ev:youtube|f_FoMwAOfUo}}
 
{{#ev:youtube|f_FoMwAOfUo}}
 
; Video kolmen plién askelikosta YouTubessa.
 
; Video kolmen plién askelikosta YouTubessa.
: Tanssija tekee viimeisen askeleen hypähtäen (jetté). Tomlinson puhuu aina astumisesta myös viimeisen askeleen kohdalla. Siitä tosin tulee myös vähän hypähtävä vaikutelma koska askel alkaa pliéstä ja yleensä myös päättyy pliéhen (jos sitä seuraa esim. toinen menuettiaskel).
+
 
  
 
=Koruaskelikot=
 
=Koruaskelikot=

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)