Muokataan sivua Nine Pin Reel

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 3: Rivi 3:
 
Moderni tanssi neljälle parille neliössä ja yhdelle parittomalle ''("tappi")'' neliön keskellä. Pareista kaksi vastakkain olevaa ovat A-parit, toiset B-parit.
 
Moderni tanssi neljälle parille neliössä ja yhdelle parittomalle ''("tappi")'' neliön keskellä. Pareista kaksi vastakkain olevaa ovat A-parit, toiset B-parit.
  
==A-osa (parit)==
+
===A-osa (parit)===
[[Kuva:NinePinReel_1.png]]
+
'''A-parit''' pyörivät parinsa kanssa käsikkäin ja liikkuvat samalla tapin ohi myötäpäivään toisen A-parin paikalle ja takaisin<br>
 +
kun A-parit ovat päätyneet koko kierroksen takaisin omille paikoilleen, '''B-parit''' lähtevät kiertämään samoin
  
'''A-parit''' pyörivät parinsa kanssa käsikkäin ''(punainen ympyrä kuvassa)'' ja liikkuvat samalla tapin ohi myötäpäivään toisen A-parin paikalle ja takaisin ''(sininen ympyrä kuvassa)''. Kun A-parit ovat päätyneet koko kierroksen takaisin omille paikoilleen, '''B-parit''' lähtevät kiertämään samoin.
+
===B-osa (tappi)===
 +
kun B-parit ovat takaisin omilla paikoillaan, '''tappi''' kiertää vuoronperään jokaisen parin luona ja tanssii toisen puoliskon kanssa käsikynkkää kierroksen tai pari, jolloin yksin jäänyt puolisko menee neliön keskelle tanssimaan muiden yksin jääneiden kanssa<br>
 +
kun tappi on kiertänyt jokaisen parin luona, hänkin liittyy keskellä pyörivään piiriin
  
==B-osa (tappi)==
+
tappi sanoo ''"nyt"'', jolloin keskuspiirissä olleet yrittävät saada itselleen parin - parittomaksi jääneestä tulee seuraava tappi
Kun B-parit ovat takaisin omilla paikoillaan, '''tappi''' kiertää vuoronperään jokaisen parin luona ja tanssii parin toisen puoliskon kanssa käsikynkkää kierroksen tai pari, jolloin yksin jäänyt puolisko menee neliön keskelle tanssimaan muiden yksin jääneiden kanssa, jotka muodostavat keskelle oman piirin.
 
 
 
Kun tappi on kiertänyt jokaisen parin luona, hänkin liittyy keskellä pyörivään piiriin. Sitten tappi sanoo ''"nyt!"'', jolloin keskuspiirissä olleet yrittävät saada itselleen parin - parittomaksi jääneestä tulee seuraava tappi.
 
  
 
[[Luokka:Céilidh]]
 
[[Luokka:Céilidh]]

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”http://tanssi.dy.fi/Nine_Pin_Reel