Muokataan sivua Piirikatrilli

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 17: Rivi 17:
 
Tanssiotteet:
 
Tanssiotteet:
  
Takatanssioteessa nainen on hieman miehen edelle siten että naisen vasen kylki ja miehen oikea kylki ovat lähekkäin. Miehellä oikea käsi on naisen vyötäröllä ja vasen käsi ojennettuna eteen kannatellen naisen vasenta kättä. Naisen oikea käsi hameen helmassa.
+
Takatanssioteessa nainen on hieman miehen edelle siten että naisen oikea kylki ja miehen vasen kylki ovat lähekkäin. Miehellä oikea käsi on naisen vyötäröllä ja vasen käsi ojennettuna vasemalle kannatellen naisen vasenta kättä. Naisen vasen käsi hameen helmassa.
  
"Normaalissa" tanssiotteessa miehen oikea käsi naisen vyötäröllä tai hieman ylempänä ja vasen käsi kannattelee naisen oikeaa kättä kuten valssiotteessa. Naisella vasen käsi on miehen hartialla. Tärkeää on että miehen ja naisen oikeat kyljet ovat vierekkäin.
+
"Normaalissa" tanssiotteessa miehen oikea käsi naisen vyötäröllä tai hieman ylempänä ja vasen käsi kannattelee naisen oikeaa kättä kuten valssiotteessa. Naisella vasen käsi on miehen hartialla. Tärkeää on että miehen vasen kylki ja naisen oikea kylki ovat vierekkäin.
  
  
Rivi 26: Rivi 26:
 
'''1. osa: kierrot (32 iskua)'''
 
'''1. osa: kierrot (32 iskua)'''
  
Takatanssiotteessa kierretään puoli kierrosta myötäpäivään 8 iskua. Sen jälkeen pyöritään takatanssiotteessa 8:lla iskulla ympäri vastapäivään (kierrosten määrää ei ole spesifioitu. Niin monta kun onnistuu tekemään ja näyttämään samalla hyvältä. Takatanssiotepyörinnässä mies peruuttaa). Palataan samaa reittiä takaisin omille paikoille takatanssiotteessa 8:lla iskulla, jonka jälkeen vaihdetaan tanssiotteseen ja pyöritään 8:lla iskulla ympäri myötäpäivään.  
+
Takatanssiotteessa kierretään puoli kierrosta myötäpäivään 8 iskua. Sen jälkeen pyöritään takatanssiotteessa 8:lla iskulla ympäri vastapäivään (kierrosten määrää ei ole spesifioitu. Niin monta kun onnistuu tekemään ja näyttämään samalla hyvältä). Palataan samaa reittiä takaisin omille paikoille takatanssiotteessa 8:lla iskulla, jonka jälkeen vaihdetaan tanssiotteseen ja pyöritään 8:lla iskulla ympäri myötäpäivään.  
  
 
'''2. osa: keskelle menot (32 iskua)'''
 
'''2. osa: keskelle menot (32 iskua)'''
  
Naiset hyppäävät keskelle kasvot ulospäin (tähän ei ole varattu aikaa). Miehet kiertävät vastapäivään naisten ympäri 8:lla iskulla, jonka jälkeen ottavat oman parinsa tanssiotteseen ja pyörittävät myötäpäivään 8:n iskun ajan. Tämän jälkeen miehet siirtyvät keskelle ja naiset kiertävät myötäpäivään miesten ympäri kahdeksalla iskulla. Kun nainen saapuu takaisin mies ottaa naisen pyörintään tanssiotteessa ja pyörittää kahdeksan iskua.
+
Naiset hyppäävät keskelle kasvat ulospäin (tähän ei ole varattu aikaa). Miehet kiertävät vastapäivään naisten ympäri 8:lla iskulla, jonka jälkeen ottavat oman parinsa tanssiotteseen ja pyörittävät myötäpäivään 8:n iskun ajan. Tämän jälkeen miehet siirtyvät keskelle ja naiset kiertävät myötäpäivään miesten ympäri kahdeksalla iskulla. Kun nainen saapuu takaisin mies ottaa naisen pyörintään tanssiotteessa ja pyörittää kahdeksan iskua.
  
 
'''3. osa: vieraisiin menot (2x32 iskua)'''
 
'''3. osa: vieraisiin menot (2x32 iskua)'''

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

To edit this page, please answer the question that appears below (more info):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”http://tanssi.dy.fi/Piirikatrilli