Muokataan sivua Pompadour (rivitanssiversio)

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 16: Rivi 16:
 
*Vaihdetaan paikkaa parin kanssa edelleen vasemmasta kädestä kiinni pitäen neljällä askeleella, vasen-oikea-vasen-oikea.
 
*Vaihdetaan paikkaa parin kanssa edelleen vasemmasta kädestä kiinni pitäen neljällä askeleella, vasen-oikea-vasen-oikea.
  
Toistetaan B-osa vastapuolilla mennen taas vasemalle näpäytys-doublella. Tällä kerrallaa naiset ovat vasemmalla ja miehet oikealla puoella, mutta toisin kuin [[Pompadour|piiriversiossa]], riviversiossa otetaan yhä vasemmasta kädestä kiinni. Tämän jälkeen astutaan vasen-oikea-vasen-oikea -kuviolla takaisin rintamasuunnat vastapäivään yleisöön ja otetaan alun mukainen perhosote. Sen jälkeen Pompadour tanssitaan alusta toiseen kertaan.
+
Toistetaan B-osa vastapuolilla mennen taas vasemalle näpäytys-doublella. Tällä kerrallaa naiset ovat vasemmalla ja miehet oikealla puoella, mutta toisin kuin [[Pompadour|piiriversiossa]], riviversiossa otetaan yhä vasemmasta kädestä kiinni. Tämän jälkeen astutaan vasen-oikea-vasen-oikea -kuviolla takaisin rintamasuunnat yleisöön ja otetaan alun mukainen perhosote. Sen jälkeen Pompadour tanssitaan alusta toiseen kertaan.
  
 
[[Luokka:Vanhojentanssit]]
 
[[Luokka:Vanhojentanssit]]

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)