Ero sivun ”Sadonkorjuujuhla” versioiden välillä

Historiallisten tanssien wikistä
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rivi 25: Rivi 25:
  
 
Kysyttävää?
 
Kysyttävää?
Tanssiaisten järjestämisestä vastaa Mari Maila
+
Tanssiaisten järjestämisestä vastaa Mari Maila.
 
email: mari.irene.maila ät Gmail. Puh. 050 516 9861
 
email: mari.irene.maila ät Gmail. Puh. 050 516 9861
 
Facebookilla ja sähköpostilla saa paremmin yhteyden kuin tekstarilla.
 
Facebookilla ja sähköpostilla saa paremmin yhteyden kuin tekstarilla.
  
 
Tervetuloa!
 
Tervetuloa!

Versio 14. heinäkuuta 2015 kello 13.27

Linnean Sadonkorjuujuhla

Tervetuloa 15.8 Tanssiryhmälinnean sadonkorjuujuhliin! Juhlapaikkana on kaunis Ruusulaakson paviljonki Aulangon puistossa, Hämeenlinnassa.

Tapahtuma alkaa klo 14 ja ensimmäinen setti tanssitaan klo 15 alkaen. Ensimmäisen setin jälkeen siirrymme toivottuihin tansseihin, jotka toteutetaan siten että jokainen saa vuorollaan toivoa tanssia ja myös valita kenen kanssa tanssii. Tanssia jatketaan auringonlaskuun asti, ellei pidempäänkin.

Juhlapaikka: Juhlapaikkana toimii 1800-luvun jälkipuolella rakennettu paviljonki, joka on 2000-luvulla restauroitu. Sisällä on tilaa tanssia mukavasti Goddesses. Paviljongin lattia on puuta. Paviljonki on aivan järven rannalla ja vieressä on muutama piknikpöytä. Parkkipaikat ovat varsin lähellä ja vessaan on matkaa 900 metriä.

Ateriat: Ateriat toteutetaan sadonkorjuu- ja piknik-henkisesti, joten pakkaa mukaasi teemaan sopivia eväitä jaettavaksi muiden kanssa. Sivistynyt viininmaistelu on sallittua, pitäen kuitenkin mielessä tapahtuman luonne. Ruokamyrkytyksiä välttääksemme nautimme piknik-eväät etupainotteisesti ja n. klo 21 tilaamme italialaistyyppistä nälänkarkotetta paikallisilta tuottajilta. Varaathan mukaan käteistä sitä varten.

Muuta huomioitavaa: Koska tapahtuma järjestetään ulkona, joudumme pitämään säävarauksen. Tapahtumalla ei ole pääsymaksua, mutta järjestäjä laittaa kolehtikipon, johon toivotaan muistamisia. Facebookissa tämä tapahtuma on määritelty yksityiseksi, vaikka se ei sitä oikeasti ole. Pyydä keneltä tahansa osallistujalta kutsua tapahtumaan.

Kysyttävää? Tanssiaisten järjestämisestä vastaa Mari Maila. email: mari.irene.maila ät Gmail. Puh. 050 516 9861 Facebookilla ja sähköpostilla saa paremmin yhteyden kuin tekstarilla.

Tervetuloa!