Ero sivun ”Sadonkorjuujuhla” versioiden välillä

Historiallisten tanssien wikistä
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
 
Rivi 31: Rivi 31:
 
Ilmoittautumislomakkeen osoite:
 
Ilmoittautumislomakkeen osoite:
 
http://goo.gl/forms/SGRDYXzQjD
 
http://goo.gl/forms/SGRDYXzQjD
 +
 +
Ajo-ohjeet Helsingistä:
 +
Aja moottoritietä Tamperetta kohti ja nouse Hämeenlinnan kohdalla ylös, liittymä nro. 24, käänny oikealle ja seuraa viittoja suuntaan Aulanko.
 +
Kaupunkimaiseman vaihtuttua puistomaiseksi näet vasemmalla puolella järven, pian vasemmalla kylpylähotellin, sekä golf-kentän.
 +
Golfkentän jälkeen käännytään oikealle Aulangon puiston suuntaan. Suuntaa rinnettä ylös, tie on yksisuuntainen.
 +
Paviljonki on tien varrella, jatka paviljongilta matkaa kunnes löydät valtavan parkkipaikan.
 +
 +
Jos sinulla on navigaattori, laita kohteeksi Aulangon näkötorni.
 +
  
 
Tervetuloa!
 
Tervetuloa!

Nykyinen versio 12. elokuuta 2015 kello 22.51

Linnean Sadonkorjuujuhla[muokkaa]

Tervetuloa 15.8 Tanssiryhmälinnean sadonkorjuujuhliin! Juhlapaikkana on kaunis Ruusulaakson paviljonki Aulangon puistossa, Hämeenlinnassa.

Tapahtuma alkaa klo 14 ja ensimmäinen setti tanssitaan klo 15 alkaen. Ensimmäisen setin jälkeen siirrymme toivottuihin tansseihin, jotka toteutetaan siten että jokainen saa vuorollaan toivoa tanssia ja myös valita kenen kanssa tanssii. Tanssia jatketaan auringonlaskuun asti, ellei pidempäänkin.

Juhlapaikka: Juhlapaikkana toimii 1800-luvun jälkipuolella rakennettu paviljonki, joka on 2000-luvulla restauroitu. Sisällä on tilaa tanssia mukavasti Goddesses. Paviljongin lattia on puuta. Paviljonki on aivan järven rannalla ja vieressä on muutama piknikpöytä. Parkkipaikat ovat varsin lähellä ja vessaan on matkaa 900 metriä.

Ateriat: Ateriat toteutetaan sadonkorjuu- ja piknik-henkisesti, joten pakkaa mukaasi teemaan sopivia eväitä jaettavaksi muiden kanssa. Sivistynyt viininmaistelu on sallittua, pitäen kuitenkin mielessä tapahtuman luonne. Ruokamyrkytyksiä välttääksemme nautimme piknik-eväät etupainotteisesti ja n. klo 21 tilaamme italialaistyyppistä nälänkarkotetta paikallisilta tuottajilta. Varaathan mukaan käteistä sitä varten.

Muuta huomioitavaa: Koska tapahtuma järjestetään ulkona, joudumme pitämään säävarauksen. Tapahtumalla ei ole pääsymaksua, mutta järjestäjä laittaa kolehtikipon, johon toivotaan muistamisia. Facebookissa tämä tapahtuma on määritelty yksityiseksi, vaikka se ei sitä oikeasti ole. Pyydä keneltä tahansa osallistujalta kutsua tapahtumaan.

Kysyttävää? Tanssiaisten järjestämisestä vastaa Mari Maila. email: mari.irene.maila ät Gmail. Puh. 050 516 9861 Facebookilla ja sähköpostilla saa paremmin yhteyden kuin tekstarilla.

Ilmoittautumislomakkeen osoite: http://goo.gl/forms/SGRDYXzQjD

Ajo-ohjeet Helsingistä: Aja moottoritietä Tamperetta kohti ja nouse Hämeenlinnan kohdalla ylös, liittymä nro. 24, käänny oikealle ja seuraa viittoja suuntaan Aulanko. Kaupunkimaiseman vaihtuttua puistomaiseksi näet vasemmalla puolella järven, pian vasemmalla kylpylähotellin, sekä golf-kentän. Golfkentän jälkeen käännytään oikealle Aulangon puiston suuntaan. Suuntaa rinnettä ylös, tie on yksisuuntainen. Paviljonki on tien varrella, jatka paviljongilta matkaa kunnes löydät valtavan parkkipaikan.

Jos sinulla on navigaattori, laita kohteeksi Aulangon näkötorni.


Tervetuloa!

Ensimmäinen setti:

  • Ballo del Fiore
  • Gathering Peascods
  • Juice of Barley
  • Upon a Summer's Day
  • Petit Riens
  • Jenny Pluck Pears
  • Hole in the Wall