Muokataan sivua Suhis:Etusivu

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 1: Rivi 1:
__NOTOC__
+
'''Suomen historiallisen tanssin harrastajat ry''' on yhdistys, joka on tarkoitettu kaikille historiallista tanssia harrastaville tai asiasta kiinnostuneille henkilöille. Historiallinen tanssi harrastuksena voi sisältää myös paljon muuta kuin vain tanssia; voit olla kiinnostunut historiallisesta pukeutumisesta, lähteiden tulkinnasta, historiallisesta ruoasta, historiallisista tavoista tai historian elävöittämisestä. Suomen historiallisen tanssin harrastajat ovatkin sekalainen joukko kaikkia näitä.
__NOEDITSECTION__
 
{| valign="middle" class="" style="width:100%; height:120px; background-color: #fff5f9; border: 1px solid #ffd4ed; padding: 0px; margin: 1em 0em;" width="130px"
 
|<div style="font-size: 180%; margin: 0.5em;">''Suomen historiallisen tanssin harrastajat ry''</div>
 
<div style="margin-left:3em">''Osa [[Etusivu|Historiallisten tanssien wikiä]]''</div>
 
| width="1px" style="padding: 0em 3em;"| '''''Tietoa&nbsp;:'''''
 
* [[Suhis:Yhdistys|Yhdistys]]
 
* [[Suhis:Ajankohtaista|Ajankohtaista]]
 
* [[Suhis:Tiedostoja|Tiedostoja]]
 
* [[Suhis:Yhteystiedot|Yhteystiedot]]
 
* [Sähköpostilista]&nbsp;
 
| width="1px" style="padding: 0em 3em" | '''''Muualla&nbsp;wikissä:'''''
 
* [[Tanssiohjeet]]
 
* [[Tanssiryhmät]]
 
* [[Tapahtumat]]
 
* [[Kuvia]]
 
* [[Linkkejä]]
 
|}
 
 
 
 
 
'''Suomen historiallisen tanssin harrastajat ry''' on keväällä 2011 perustettu yhdistys, joka on tarkoitettu kaikille historiallista tanssia harrastaville tai asiasta kiinnostuneille henkilöille. Historiallinen tanssi harrastuksena voi sisältää myös paljon muuta kuin vain tanssia; voit olla kiinnostunut historiallisesta pukeutumisesta, lähteiden tulkinnasta, historiallisesta ruoasta, historiallisista tavoista tai historian elävöittämisestä. Suomen historiallisen tanssin harrastajat ovatkin sekalainen joukko kaikkia näitä.
 
  
 
Yhdistyksen tarkoituksena on järjestää eteenkin tapahtumia ja tukea paikallisyhdistyksiä tanssitapahtumien järjestämisessä. Yhdistys järjestää ainakin kerran vuodessa tanssileiriä, joka on jo tutuksi tullut tapahtuma tanssipiireissä.  
 
Yhdistyksen tarkoituksena on järjestää eteenkin tapahtumia ja tukea paikallisyhdistyksiä tanssitapahtumien järjestämisessä. Yhdistys järjestää ainakin kerran vuodessa tanssileiriä, joka on jo tutuksi tullut tapahtuma tanssipiireissä.  
Rivi 31: Rivi 11:
 
==Jäsenyys==
 
==Jäsenyys==
  
Yhdistyksen jäsemaksusta päättää vuosittain vuosikokous. Vuosimaksu on nyt 5 euroa. Ota yhteyttä jäsenvastaavaan jos haluat jäseneksi! Jäsenmaksu määrätään joka vuosi erikseen taloustilanteen mukaan. Jäsenille pyritään tarjoamaan erilaisia jäsenetuja, jotka liittyvät tanssimiseen.
+
Yhdistyksen jäsenyys on toistaiseksi ilmainen ja kaikki halukkaat pääsevät yhdistyksen sähköpostilistalle, jolla tiedotetaan eripuolella suomea tapahtuvista tanssitapahtumista. Ota yhteyttä jäsenvastaavaan jos haluat jäseneksi!
  
 
==Hallitus==
 
==Hallitus==
'''Hallitus kautena 2016-2017'''
+
'Hallitus kautena 2012-2013'
<br>Puheenjohtaja Merli Lahtinen merli.lahtinen(a)gmail.com
+
 
<br>Jäsenvastaava Sampo Niskanen sampo.niskanen( a) gmail.com
+
Puheenjohtaja
 +
Merli Lahtinen
 +
 
 +
 
 +
Varapuheenjohtaja
 +
Eetu Kinnunen (jäsenvastaava)
 +
 
 +
Hallituksen jäsenet
 +
Maija Malvisalo
 +
Saara Marin
 +
Mikko Närjänen
 +
Laura Myllyviita
 +
Mia-Pia Asomäki
 +
Ida Perälä
 +
 
 +
'Hallitus kautena 2011-2012'
 +
 
 +
Puheenjohtaja Merli Lahtinen
 +
 
 +
Varapuheenjohtaja/jäsenvastaava Eetu Kinnunen
 +
 
 +
Hallituksen muut jäsenet
 +
Maija Malvisalo
 +
Laura Myllyviita
 +
Tuulia Lehtinen
 +
Mikko Närjänen
 +
Mia-Pia Asomäki

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”http://tanssi.dy.fi/Suhis:Etusivu