Tanssileiri 2009 kesa

Historiallisten tanssien wikistä
Versio hetkellä 16. huhtikuuta 2009 kello 17.42 – tehnyt 83.145.225.13 (keskustelu) (→‎Käytännön järjestelyt)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kesäkuussa 2009 järjestetään tanssileiri perjantain 12.6. ja sunnuntain 14.6. välisenä viikonloppuna Espoossa Otaniemessä. Mahdolliset kysymykset leiriä koskien voi laittaa osoitteeseen tanssileiri.info(at)gmail.com tai puhelimitse Emmi Kaivosoja (040 509 8800) tai Arttu Peltoniemi (041 467 3799).


Ohjelma

Julkaisemme alustavan ohjelman huhtikuun loppuun mennessä.

Käytännön järjestelyt

Majoitus

Leiriläisille on tarjolla seuraavat majoitusvaihtoehdot:

  • TKY:n vierasmaja, majoitus patjallisissa laveri-kerrossängyissä (ks. kuva TKY:n sivulla) siskonpetityyliin, oma makuupussi ja tarvittaessa tyyny mukaan, tilaa noin 20 hengelle
  • Lattiamajoitus TKY:n tiloissa tiililattialla, omat nukkumavälineet mukaan
  • Kävelymatkan päässä leiripaikasta oleva hotelli, kahden hengen huone näyttäisi maksavan noin 65 euroa ilman aamupalaa. Varaa itse, jos päädyt tähän vaihtoehtoon.
  • Oma tai kaverin koti, jos sellainen sattuu sopivan lähellä olemaan.

Patjalliseen majoituksen paikat jaetaan ensisijaisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Lattiapaikkoja toki riittää.

Peseytyminen

Perjantai- ja lauantai-iltana on tarjolla sauna. Vierasmajassa on yksi suihku, jota voi käyttää milloin vain (kohteliasta silti välttää sen käyttöä keskellä yötä).

Ilmoittautuminen ja maksu

Ilmoittautuminen on auki. Leirille ilmoittaudutaan täyttämällä tämä lomake. Jos et saa kuittausta ilmoittautumisestasi viikon kuluessa, ota yhteyttä leirin järjestäjiin. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.5. Leiri maksaa 25 euroa. Maksu on suoritettava viimeistään 20.5. myöhemmin ilmoitettavalle tilille. Otamme leirille enintään 100 osallistujaa.

Ruoka

Leirillä tarjotaan ainakin iltapala perjantaina, aamupala ja illallinen lauantaina sekä aamupala sunnuntaina. Leiritiloissa on melko paljon kylmätilaa omille eväille. Otaniemessä kävelyetäisyydellä leiripaikasta on kaksi pientä ruokakauppaa ja grillikioski.