Tanssileiri 2014 kevät

Historiallisten tanssien wikistä
Versio hetkellä 12. helmikuuta 2014 kello 18.53 – tehnyt Tephanis (keskustelu | muokkaukset) (→‎Tanssileiri 2014)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tanssileiri 2014

Hilla Salmela toimii kevään tanssileirin pääjärjestäjänä. Apukäsiä tarvitaan aina, joten ilmoittautua voi osoitteeseen tanssileirikevat2014@gmail.com. Kevään tanssileirin teema on 1700-luku. Leiristä tulee lisätietoa, kunhan paikka saadaan päätettyä ja varattua.

Suunnitelmissa on tehdä hieman erilainen leiri aikaisempaan konseptiin verrattuna. Tällä kertaa leiriä varten yritetään varata hyvätasoinen leirikeskus, josta olisi mahdollista tilata ruoatkin. Tämä siksi, että leirillä ei ole tänä vuonna erillistä keittiötiimiä. Jos tunnet palavaa halua päästä leirin keittiöön töihin, voit ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen. Jos saamme keittiötiimin kasaan, saadaan leiri toteutettua samaan tyyliin kuin aiempina vuosina. Suosittelen kuitenkin varautumaan henkisesti ja taloudellisesti varautumaan siihen, että kevään leiri on kalliimpi, kuin aikaisemmat tanssileirit. Överiksi ei ole kuitenkaan tarkoitus mennä.

Mahdolliset kysymykset voi esittää Suomen Historiallisen tanssin harrastajat ry:n Facebook sivuilla tai meilaamalla suoraan allekirjoittaneelle yllä mainittuun osoitteeseen.

Lisätietoa tulossa.