Muokataan sivua Tanssiryhmä Linnea

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 1: Rivi 1:
#REDIRECT [[Linnea]]
+
==Tanssiryhmä Linnea==
 +
 
 +
Keväällä 2003 [[Jonna Kangas]] ja [[Maarit Klami]] "perustivat" ryhmän, jonka tarkoituksena oli tarjota kaikille halukkaille mahdollisuus opetella ja tanssia keskiaikais- ja renessanssitansseja.  Paikaksi saatiin viikottainen tila Lauttasaaren nuorisotalolta.  Hyvin pian ryhmään kehittyi noin kymmenen hengen vakituinen kävijäryhmä, sekä 10-20 välillä käyvää.
 +
 
 +
Tyypillisesti [[Treenit|treeneissä|]] käy noin 15-30 henkeä, ja useimmilla kerroilla mukana on myös vasta-alkajia.  Mukaan saa siis tulla ihan milloin vain.  Ideana on opetella ja tanssia, ei niinkään harjoitella mitään erityistä tapahtumaa varten.
 +
 
 +
 
 +
 
 +
 
 +
 
 +
 
 +
Tansseja ovat opettaneet pääasiassa Jonna, Samu, Raila ja Sampo. Syksystä 2005 lähtien päävastuu harkkojen vetämisestä on siirtynt Jonnalta Sampolle. Tähän mennessä [[Tanssitut tanssit|tanssitut tanssit|]].
 +
 
 +
Muutamat tanssiryhmän jäsenet ovat myös [[Esitykset|esiintyneet|]] muutaman kerran lähinnä Lauttasaaren juhlatilaisuuksissa.  Esiintyminen ei kuitenkaan missään nimessä ole edellytys tanssiharjoituksiin tulemiselle========
 +
 
 +
 
 +
Ryhmän nimi tulee [[http://www.oppimispolku.fi/metsa''suomi/Bank.nsf/0/6227F66E00560EA0C2256D8E002914FF?OpenDocument vanamon]] latinankielisestä nimestä ''Linnea borealis_.
 +
 
 +
Valokuvia toiminnastamme on [[Kuvia|täällä|]].

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)