Tanssiryhmät

Historiallisten tanssien wikistä
Versio hetkellä 27. elokuuta 2007 kello 10.26 – tehnyt 80.221.2.154 (keskustelu)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

blaa blaa blaa


Tanssiryhmä Linnea (Helsinki)
Tanssiryhmä Linnea on pääkaupunkiseudulla toimiva ryhmä, joka järjestää avoimet historiallisten tanssien harjoitukset viikoittain ympäri vuoden. Harjoitukset pidetään syksyllä 2007 Lauttasaaren nuorisotalolla tiistaisin klo 18-21. Lisätietoja harjoituksista.
Otaniemen RoolipeliClubi (Espoo)
ORC järjestää vuosittan joulukuussa Linnan vastaanoton, historialliset tanssiaiset, sekä sen yhteydessä tanssiharjoituksia.
Tammilinna (Hämeenlinna)
Tammilinnan (Hämeen keskiaikaseura) tanssiharjoitukset Jukolan koululla (Liivuorentie 24) n. joka toinen tiistai. Lisätietoja: anni_viitanen(at)netti.fi.
Mannun Vartijat (Joensuu)
Mannun Vartijat on joensuulainen roolipeliyhdistys, joka järjestää myös tanssitoimintaa. Tällä hetkellä säännöllinen tanssitoiminta on tauolla.
Aamutähti (Lahti)
Aamutähti ry järjestää satunnaisesti tanssipäiviä ja tanssiaisia, ja on ollut mukana järjestämässä vuosien 2005 ja 2006 tanssileirejä. Säännölliset harjoitukset ovat tauolla.
Hämeen kesiaikaseura (Tampere)
Hämeen keskiaikaseura järjestää tanssiharjoitukset Tampereella maanantaisin klo 18-20. Lisätietoja harjoitusten aikatauluista, harjoituspaikoista, ohjelmasta ja muusta sellaisesta löytyy täältä.