Muokataan sivua The Fryar and the Nun

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 44: Rivi 44:
 
Jotkin versiot musiikista sisältävät vain 12 säkeistöä, jolloin C-osa jää yhden säkeistön vajaaksi.
 
Jotkin versiot musiikista sisältävät vain 12 säkeistöä, jolloin C-osa jää yhden säkeistön vajaaksi.
  
==Unikankareen versio==
 
Tämä versio tanssitaan minkä tahansa pituisessa progressoituvassa parijonossa. Jako A- ja B-pareihin, ilman vastinparia jäävät ovat tavalliseen tapaan kauniina pareina, joiden kannattaa kuitenkin tanssia mukana siihen saakka, kunnes ollaan ohittamassa omaa paria sen jälkeen, kun herrat ja daamit ovat astuneet riveinä kohti toisiaan.
 
  
*Herrat double eteenpäin ja pyörähdys vasemman olan ympäri niin, että jäädään katsomaan takaisin tulosuuntaan.
 
*Daamit ensin sama kuin herrat, minkä jälkeen double takaisinpäin tulosuuntaan ja pyörähdys vasemman olen ympäri niin, että jäädään katsomaan kohti herrojen riviä.
 
*Herrat double takaisinpäin tulosuuntaan ja pyörähdys vasemman olen ympäri niin, että jäädään katsomaan kohti daamien riviä.
 
*Herrat double taaksepäin ja täysi pyörähdys vasemman olan ympäri, tämän jälkeen daamit sama.
 
*Kaikki double eteenpäin kohti paria ja ohitetaan toisella doublella pari vasemmalta puolelta.
 
*Käännytään kohti vastinparia ja ohitetaan tämä doublella oikealta puolelta, minkä jälkeen käännytään kohti omaa paria ohitetaan tämä doublella vasemmalta puolelta.
 
*Käännytään taas kohti vastinparia, otetaan tätä käsistä kiinni ja pyöritään puolitoista kierrosta.
 
*Vastinparia edelleen käsistä pitäen tehdään neljä pientä laukkaa kohti omia pareja, minkä jälkeen irrottaudutaan pienellä pyörähdyksellä.
 
*Muodostetaan oikean käden tähti ja pyöritään puoli kierrosta, minkä jälkeen irrottaudutaan taas pienellä pyörähdyksellä.
 
*Otetaan double oman parin ohitse takaisin alkuperäiselle puolelle jonoa ja tehdään pyörähdys vasemman olan ympäri, minkä jälkeen aloitetaan uudelleen alusta.
 
  
 
[[Luokka:ECD]]
 
[[Luokka:ECD]]

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)