Muokataan sivua Wakefield Hunt

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 1: Rivi 1:
[[ECD|Englantilainen maalaistanssi]], progressiivinen solatanssi, jossa sola jaetaan A, B ja C-pareihin.
+
[[ECD|Englantilainen maalaistanssi]], progressiivinen solatanssi.
  
 
Thompson, 1779.  
 
Thompson, 1779.  
Rivi 5: Rivi 5:
 
==Tanssi==
 
==Tanssi==
  
Kukin kohta kestää 8 iskua.
+
Kukin kohta kestää 2 doublea/8 askelta ellei toisin mainita.
  
* A-mies cast out B-miehen paikalle, samalla B-mies siirtyy A-miehen paikalle. A-mies ja C-nainen tervehtivät toisiaan tekemällä set oikea, set vasen (voi tehdä hypähdellen).
+
===A-osa===
* A-mies ja C-nainen pyörivät molemmista käsistä kiinni pitäen täyden kierroksen.
 
* A-nainen cast out B-naisen paikalle, samalla B-nainen siirtyy A-naisen paikalle. A-nainen ja C-mies tervehtivät toisiaan tekemällä set oikea, set vasen (voi tehdä hypähdellen).
 
* A-nainen ja C-mies pyörivät molemmista käsistä kiinni pitäen täyden kierroksen.
 
* Piiri laukkaa 8 vasemmalle.
 
* Piiri laukkaa 8 oikealle palaten piirin lähtöpaikoille (A-pari kuvion keskimmäisenä).
 
* (Piirin lopuksi C-henkilöt säilyttävät käsiotteen vieressä olevasta A-henkilöstä.) C-henkilöt pyörivät paikallaan pyörittäen samalla vieressä olevan A-henkilön itsensä ympäri täyden kierroksen, aloittaen C-parin välistä.
 
* B-henkilöt pyörittävät A-paria vastaavasti, ensin välistään.
 
* A- ja C-pari oikean käden tähti, yksi kierros.
 
* A- ja B-pari, vasemman käden tähti, yksi kierros.
 
* A- ja C-pari kättelyheinää (yhteensä kolme vaihtoa): oikea käsi omalle parille (4 iskua), vasen käsi vieraalle (4 iskua).
 
* A ja C heinä jatkuu: oikea käsi omalle parille. (4 iskua) A-pari cast-out solassa alapuolellaan olevan B-parin takaa näiden alapuolelle. (4 iskua)
 
  
===Progressio===
 
  
Solassa parit jaetaan A-, B- ja C-pareihin. A-parit etenevät kohti solan loppupäätä, B- ja C-parit kohti solan alkupäätä. A-parit pysyvät A-pareina solan alusta loppuun asti. B- ja C-parit ovat vaihtelevat joka kierroksen jälkeen vuorotellen B-parina ja C-parina. Solan alkupäässä ei ole koskaan kaunista paria, vaan sinne päätynyt B-pari muuttuu heti A-pariksi. Jos pareja on kolmella jaollinen määrä, myöskään solan loppupäässä ei ole kaunista paria, vaan sinne päätynyt A-pari muuttuu heti C-pariksi. Jos pareja ei ole kolmella jaollista määrää, solan loppupäässä on yksi tai kaksi kaunista paria, joiden pitää huolehtia siitä, että pisimpään kauniina parina ollut pari päätyy uudelle kuviolle C-pariksi.
+
===B-osa===
 +
 
 +
 
 +
===C-osa===
  
 
==Musiikki==
 
==Musiikki==
 
Pemberley Players
 
  
  
 
[[Luokka:ECD]]
 
[[Luokka:ECD]]

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”http://tanssi.dy.fi/Wakefield_Hunt