Tiedosto:Opas historiallisten tanssien viikonloppuleirin järjestämiseen.pdf

Historiallisten tanssien wikistä
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Opas historiallisten tanssien viikonloppuleirin järjestämiseen.


Käyttämällä komentoa Ctrl + saat tekstin isommaksi.

Haluaisitko toimia seuraavan tanssileirin järjestäjänä? Pelkäätkö, ettet tiedä mitä tehdä? Ei hätää, opas tanssileirin järjestämiseen on julkaistu! Oppaassa kerrotaan, miten järjestetään onnistunut tanssileiri. Oppaan tarkoitus on innostaa uusia harrastajia kokeilemaan tanssileirien järjestämistä.

Tanssileirin järjestäjän opas on käytännönläheinen ohjenuora tuleville tanssileirin järjestäjille. Opas kertoo mm., mitä toimivalta leiripaikalta vaaditaan ja opastaa suunnittelemaan herkulliset leiriruokailut. Opas antaa myös hätäensiavun leirin byrokraattiseen puoleen ja neuvoo, miten ulkopuolisille kouluttajille maksetaan palkkiot ja verot. Oppaasta saat myös vinkkejä leirin ohjelman suunnitteluun ja aikataulutukseen.

Oppaan on kirjoittanut Hilla Haapamäki, kevään 2013 tanssileirin pääjärjestäjä. Opasta saa vapaasti hyödyntää, mutta jos käytät sitä lähteenä tai kopioit tekstiä johonkin muuhun käyttöön, mainitsethan alkuperäisen lähteen.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen16. elokuuta 2013 kello 09.45 (1,16 MiB)Tephanis (keskustelu | muokkaukset)
16. elokuuta 2013 kello 09.40 (1,06 MiB)Tephanis (keskustelu | muokkaukset)Opas historiallisten tanssien viikonloppuleirin järjestämiseen. Käyttämällä komentoa Ctrl + saat tekstin isommaksi. Haluaisitko toimia seuraavan tanssileirin järjestäjänä? Pelkäätkö, ettet tiedä mitä tehdä? Ei hätää, opas tanss...

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa: