Muokataan sivua White-Hall Minuet

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 18: Rivi 18:
  
 
Kirjaimet ovat vaihtuneet, ja tanssi alkaa alusta.
 
Kirjaimet ovat vaihtuneet, ja tanssi alkaa alusta.
 
 
==Solavariaatio==
 
 
Tanssi on myös mahdollista tanssia ABC-jakoisena solana, jollaisena Playford sen kuvaa. Tällöin A-pari tekee viimeisen cast-offin B- ja C-parien väliin ja B-pari pyörähtää ylöspäin. Seuraavalla toistolla A-pari on edelleen A-pari, mutta B-parista tulee C-pari ja C-parista B-pari.
 
  
 
[[Luokka:ECD]] [[Luokka:Barokkitanssit]]
 
[[Luokka:ECD]] [[Luokka:Barokkitanssit]]

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”http://tanssi.dy.fi/White-Hall_Minuet