Muokataan sivua Gavotte du Roy

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 31: Rivi 31:
 
==Musiikki==
 
==Musiikki==
  
Gavotte du Royn musiikki on peräisin Jean Baptiste Maurice Quinaultin (1687-1745) teoksesta Divertisement de la Comédie des Captifs (1714), 3d Divertissement: Les mariniers: Gavotte.
+
Esim. Accademia Amsterdam: "A Choice Collection of Dances. Music for Baroque Dances at the Court and Theatre. [http://www.foliadance.net/ http://www.foliadance.net/]
  
; Accademia Amsterdam<nowiki>:</nowiki> A Choice Collection of Dances. Music for Baroque Dances at the Court and Theatre
 
: Sopiva tempo tanssiin. Ei alkusoittoa.
 
  
; <mp3 link>http://tirannon.mine.nu/dance/orc_mp3/alpha/Gavotte du Roy (Hostikka).mp3</mp3>
+
<mp3 link>Gavotte du Roy (Hostikka).mp3</mp3>
: Edellistä vähemmän juhlallinen versio lyhyellä alkusoitolla.
+
:Edellistä vähemmän juhlallinen versio lyhyellä alkusoitolla.
  
 
==Video==
 
==Video==

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)

Tällä sivulla käytetty malline:

Noudettu kohteesta ”http://tanssi.dy.fi/Gavotte_du_Roy