Muokataan sivua Jack Pudding

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 42: Rivi 42:
 
Alkuperäinen takapari toistaa saman kuvion kolmannen parin kanssa, lopuksi kaikki parit ovat uusilla paikoilla.
 
Alkuperäinen takapari toistaa saman kuvion kolmannen parin kanssa, lopuksi kaikki parit ovat uusilla paikoilla.
  
Koska tanssissa takapari on aktiivisin, tanssi voidaan tanssia vielä kaksi kertaa uudestaan alusta asti, koska parien paikat ovat vaihtuneet. Uusien etuparien täytyy kääntyä kohti uphallia doubleja varten.
+
Koska tanssissa takapari on aktiivisin, tanssi voidaan tanssia vielä kaksi kertaa uudestaan alusta asti, koska parien paikat ovat vaihtuneet. Sivuparien täytyy kääntyä kohti uphallia doubleja varten.
  
  
 
[[Luokka:ECD]]
 
[[Luokka:ECD]]

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”http://tanssi.dy.fi/Jack_Pudding