Keskustelu:La Bourée d'Achille

Historiallisten tanssien wikistä
Versio hetkellä 21. syyskuuta 2007 kello 01.29 – tehnyt Sampo (keskustelu | muokkaukset) (tekijänoikeuksista)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kokeilin nyt tähän la Bourée d'Achille -sivulle videon linkittämistä Youtubesta. Näköjään video ei kuitenkaan näy täällä wikin puolella vaan huijaa ja avaa Youtuben uuteen välilehteen selaimessa. Luulin, että video näkyisi wikissä, mut eikö sen pidäkään tehdä niin? Onko siihen olemassa eri koodi?

Virhe käyttäjässä, toimii ihan hyvin. ;-) Sampo

Olen nyt laittanut kolmeen tanssiin kuvat notaatio-ohjeista (la Matelote, le Menuet du Chevalier ja tämä la Bourée d'Achille). Nuo kuvat löytyvät netistä muutenkin, joten saapiko wikitilaa käyttää niiden kopioimiseen suoraan tänne sivulle? Tai onko mahdollista saada kuvia näkymään wiki-sivulla jollain koodilla ulkopuolisilta sivuilta kaapattuna ilman, että niitä tarvitsee ladata wikiin? Aamu

Tilaa saa käyttää, nuo eivät kuitenkaan paljoa sitä vie. Kuten IRC:ssä juteltiin, tekijänoikeusjutut pitää kuitenkin tarkistaa ensin ja mainita kuvien yhteydessä. Vaikka alkuperäisteoksen tekijänoikeudet olisivat umpeutuneet, saattaa skannatuilla kuvilla sellaisia olla. Tässä tapauksessa kun kuvat ovat Library of Congressista, ei niitäkään ole. Silti jonkinlainen kuvaus kuvien lähteestä ja kopiointiluvasta on hyvä olla (ja on nyt lisätty).
Voisin jossain vaiheessa koittaa noistakin asioista saada hieman neuvontaa ohjesivulle. Sampo