Linnea:Tanssiaiset

Historiallisten tanssien wikistä
Versio hetkellä 21. syyskuuta 2023 kello 21.42 – tehnyt 91.150.33.158 (keskustelu)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Näytelmäroolipeliyhdistys Lieska ry järjestää 20-vuotistanssiaiset kaikille historiallisista tansseista kiinnostuneille lauantaina 21.10.2023. klo 12:00 alkaen.

Tanssiaisten lisäksi on mahdollista tehdä ohjelmassa esityksiä. Kaikkien esitykset ovat tervetulleita! Jos ryhmäsi on halukas esiintymään, ilmoittautukaa etukäteen tanssiaisten järjestäjille. Esityksien on tarkoitus olla lyhyitä, noin yhden tanssin mittaisia.

Tanssiaiset pidetään Helsingissä Tanssistudio Still Dancing studiolla Energiakatu 3. Paikka on Salmisaaressa. Tanssiaisohjelma alkaa klo 13:50 tervetulotoivotuksilla ja 14:00 alkaa ensimmäinen tanssisetti. Paikalle voi saapua jo klo 12 alkaen valmistautumista varten. Myös järjestelyapua tarvitaan klo 12 alkaen - lämpimästi tervetuloa, kaikki ahkerat kädet!


Tanssiaisten pääsymaksu on Lieska ry:n jäsenulle 15 € ja ei jäsenille 20 €. Hintaan sisältyy sisäänpääsy ja ruokailut. Maksu on maksettava viimeistään 8.10.2023 Lieska ry:n tilille. Tästä lähetetään sähköposti kaikille ilmoittautuneille.


Tanssiesitykset ja yöpymisaikeet voi ilmoittaa Timolle timo.sarojarvi@2me.fi

Summary in English: The Linnea 20th Anniversary Ball takes place on Saturday, 21th October 2023, at 12.00 in Dance studio Still Dancing, address Energiakatu 3 Helsinki. The place at Salmisaari. Doors open at 12:00, The entrance fee is 20 € for non-members and Lieska members 15 € (includes snacks). Dress code: festive address, either historical or modern.


Tanssiohjelma[muokkaa]

Huomaa, että tanssien keskinäinen järjestys voi vielä muuttua.

Setti 1:[muokkaa]

To be announced

Setti 2:[muokkaa]

To be announced

Setti 3:[muokkaa]

To be announced

Setti 4:[muokkaa]

To be announced

Setti 5:[muokkaa]

To be announced

Virallisten settien jälkeen ilta jatkuu toivetanssien merkeissä 22:00 saakka jolloin alkaa loppusiivous ja salista oltava pois 23:00 mennessä.

Ohjeita ja tanssiaisetiketti[muokkaa]

  • Tanssiaiset ovat päihteetön tapahtuma.
  • Paikalle voi saapua ilman omaa paria.
  • Juhlava asu on vapaa mutta pakollinen. Historiallisen juhlavuoden kunniaksi toivomme erityisesti historiallishenkisiä juhlapukuja, mutta muukin juhla-asu käy.
  • Parit voivat olla samaa tai vastakkaista sukupuolta.
  • Sekä naisten että miesten on toivottavaa hakea tanssiin.
  • Osallistujien toivotaan tanssivan mahdollisimman monen henkilön kanssa illan aikana.
  • Kirjoitathan nimesi, vapaavalintaisen tittelisi ja tervehdyksesi tanssiaisten vieraskirjaan, jotta kaikki voivat tarkistaa, keitä arvohenkilöitä paikalle on saapunut. Taiteilijanimen käyttö on sallittua. Vieraskirjasta saamme toivon mukaan perinteen, jonka avulla voimme tulevien vuosien kuluessa muistella menneitä tanssiaisia.
  • On suotavaa noudattaa tanssiaisten juontajan ohjeita.

Juhlavat vaatteet voi vaihtaa tapahtumapaikalla. Jalkineiksi suosittelemme mieluiten pehmeitä tanssitossuja.

Tanssiaisten väliajoilla on tarjolla suolaista ja makeaa. Tanssipaikan Lähellä on kauppakeskus. Jääkaappia voi käyttää, mikäli sinne puhvettitarjoilujen lisäksi tavaraa mahtuu.