Muokataan sivua Lull Me Beyond Thee

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 1: Rivi 1:
==Tanssi==
+
{{#ev:youtube|TvGJ9vfMysg}}
 
 
Alkuasetelmana neljä paria jonossa, jossa kaksi ensimmäistä paria katsoo downhalliin ja kaksi jälkimmäistä paria uphalliin päin; kaikissa pareissa daami tavalliseen tapaan kavaljeerin oikealla puolella.
 
 
 
===I säkeistö ja kertosäe===
 
 
 
====Säkeistö====
 
 
 
Astutaan double eteen ja taakse, minkä jälkeen sama uudestaan.
 
 
 
====Kertosäe====
 
 
 
Päätyparit astuvat doublen eteenpäin kohti kuvion keskustaa samaan aikaan, kun keskiparit ottavat vastinparia kädestä ja astuvat tämän kanssa doublen ulospäin kuviosta kohti sivuseiniä. Muodostetaan kaksi riviä ja astutaan double taakse ja eteen rivissä käsistä kiinni pitäen. Tämän jälkeen pyöritään vastassa olevan henkilön kanssa koko kierros neljällä askelella molemmista käsistä kiinni pitäen. Toistetaan kertosäe tämänhetkisestä kuviomuodostelmasta lähtien.
 
 
 
===II säkeistö ja kertosäe===
 
 
 
====Säkeistö====
 
 
 
Kaikki tekevät oman parin kanssa vasemman sidingin. Sitä seuraa oikea siding, jonka keskiparit tekevät vastinparin kanssa ja päätyparit oman parinsa kanssa.
 
 
 
====Kertosäe====
 
 
 
Kaikki kääntävät selän kohden omaa pariaan ja näin muodostuneissa riveissä otetaan toisiaan käsistä. Rivit astuvat doublen eteen ja taakse siten, että jälkimmäisellä doublella rivin reunimmaiset muodostavat rivistä piirin, jossa pyöritään 8 iskun verran myötäpäivään. Tämän jälkeen piirit hajoavat kahdeksi, kuvion perusasetelmaan nähden poikittaissuuntaiseksi riviksi, josta kuviosta lähtien toistetaan kertosäe.
 
 
 
===III säkeistö ja kertosäe===
 
 
 
====Säkeistö====
 
 
 
Kaikki tekevät oman parin kanssa vasemman armingin. Sitä seuraa oikea arming, jonka keskiparit tekevät vastinparin kanssa ja päätyparit oman parinsa kanssa.
 
 
 
====Kertosäe====
 
 
 
Päätyparit astuvat doublen eteenpäin kohti kuvion keskustaa samaan aikaan, kun keskiparit ottavat vastinparia kädestä ja astuvat tämän kanssa doublen ulospäin kuviosta kohti sivuseiniä ja kääntyvät takaisin kohti kuviota. Keskelle tulleet päätyparit muodostavat vastinpariensa kanssa portit ja astuvat doublen kohti sivuseiniä samaan aikaan, kun päätyparit astuvat porttien ali doublen takaisin kohti kuvion keskustaa. Muodostetaan kaksi, kuvion perusasetelmaan nähden poikittaissuuntaista riviä, jonka jälkeen pyöritään vastassa olevan henkilön kanssa koko kierros kahdeksalla askelella molemmista käsistä kiinni pitäen. Toistetaan kertosäe tämänhetkisestä kuviomuodostelmasta lähtien.
 
 
 
==Video==
 
 
 
{{#ev:youtube|RFwV3HzVp_Q}}
 
 
;esitys YouTubessa
 
;esitys YouTubessa
:''Tässä näkemys, joka muistuttaa aika lailla sekä tamperelaista että turkulaista versiota. Kolmannen säkeistön kertosäe eroaa hieman. [[Käyttäjä:Kajaste|Atro]]''
+
:''Voisiko joku verrata Playfordin kuvaukseen ja kertoa, miten uskollinen rekonstruktio tämä on? [[Käyttäjä:Aamu|Aamu]]''
 
 
[[Luokka: ECD]]
 

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)