Muokataan sivua Susitanssi

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 19: Rivi 19:
 
===B-osa:===
 
===B-osa:===
  
Alkaen oikealla jalalla neljällä askeleella hiivitään keskelle, hiivitään takaisin, askel oikealle, askel vasemmalle ja pyörähdetään oikean olan ympäri samalla liikkuen oikealle. (Eli historiallisen tanssin kielellä oikea double kohti keskustaa, vasen double takaisin, oikea set and turn siten että turnin aikana liikutaan oikealle)
+
Alkaen oikealla jalalla neljällä askeleella hiivitään keskelle, hiivitään takaisin, askel oikealle, askel vasemmalle ja pyörähdetään oikean olan ympäri samalla liikkuen oikealle.
  
  
 
===C-osa:===
 
===C-osa:===
  
Neljä askelta eteen ja hypähdys, samalla tuoden kädet mukana alhaalta ylös taivaisiin, sama takaisin paikalleen ja kädet heilahtavat vasemmalle. Neljällä askeleella (OVOV) pyöritään oikean olan ympäri liikkuen oikealle, sitten vasemman olan ympäri liikkuen vasemmalle, kädet edessä/sivuilla.  "Painonvaihto" kädet oikealle ja takaisin vasemmalle. Pyöriminen oikealle ja vasemmalle uudestaan. Painonvaihto uudestaan. 4 ristiaskelta oikealle (OVOV).
+
Neljä askelta eteen ja hypähdys, samalla tuoden kädet mukana alhaalta ylös taivaisiin, sama takaisin paikalleen. Neljällä askeleella pyöritään oikean olan ympäri liikkuen oikealle, sitten vasemman olan ympäri liikkuen vasemmalle, kädet edessä.  "Painonvaihto" kädet oikealle ja takaisin vasemmalle. Pyöriminen oikealle ja vasemmalle uudestaan. Painonvaihto uudestaan. 4 ristiaskelta oikealle (O-V-O-V).
  
  

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Wiki:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”http://tanssi.dy.fi/Susitanssi