Tanssileiri 2013 syksy

Historiallisten tanssien wikistä
Versio hetkellä 2. heinäkuuta 2013 kello 21.37 – tehnyt Susanna (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: Historiallisten tanssien syysleiri 2032 järjestetään 18.-20.10.2013 Turussa Maarian Mahdin urheilutalossa. Leirin teemana ovat karnevaalit, iloinen juhlinta naamioiden ja nuri...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Historiallisten tanssien syysleiri 2032 järjestetään 18.-20.10.2013 Turussa Maarian Mahdin urheilutalossa.

Leirin teemana ovat karnevaalit, iloinen juhlinta naamioiden ja nurinkurisuuden merkeissä.


Mikä tanssileiri?

Tanssileiri on kaikille historiallisista tansseista, hyvästä ruoasta ja mukavasta yhdessäolosta kiinnostuneille tarkoitettu tapahtuma. Leirillä opetetaan historiallisia (ja ei-niin-historiallisia) tansseja helpoista haastaviin, keskiaikaisista barokkeihin, hovitansseista maalaistansseihin ja historiallisen kaavan mukaan rakennettuihin moderneihin tansseihin. Lauantai-iltana leiri huipentuu juhla-ateriaan ja tanssiaisiin, joissa pääsee näyttämään, mitä kaikkea leirin aikana on oppinut.

Leiri on vuoden huipputapahtuma kokeneille tanssijoille ja ehdottomasti paras paikka uteliaille kokeilijoille. Useimmat tanssit ovat melko yksinkertaisia ja helppoja painaa mieleen, mutta samaan aikaan elegantteja ja sosiaalisia. Tanssileiri kokoaa Suomen historialliset tanssijat yhteen ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin, nähdä vanhoja ystäviä, oppia uutta, kerrata vanhaa, juhlia ja pitää hauskaa yhdessä.

Tanssia on luvassa perjantai-illan kello kuudesta sunnuntai-iltapäivään saakka. Leirin aikataulu ja sisältö kootaan omalle sivuilleen.

Käytännön järjestelyjä

Leiritilat ovat jälleen olleet kiven alla, joten osallistujamäärää joudutaan rajoittamaan tilojen vuoksi. Käytössä yksi sali sekä takkahuone. Tilapula ei kuitenkaan suuremmin koske saunoja joita käytössä on kaksi.

Erillisiä nukkumatiloja ei ole, mutta leiripaikalla majoittuminen on mahdollista lattiamajoituksessa.

Leirillä tarjotaan perjantaina kevyttä iltapalaa, lauantaina aamupalaa ja lounasta, sekä tietenkin juhla-ateria. Sunnuntaina tarjoillaan vielä aamupala ja eilisen illallisen tähteet, joita oletettavasti on runsaasti.

Vaatetus on vapaa, mutta kehotamme ottamaan jotakin mukavaa ja rentoa tanssiharjoituksia varten ja jotakin tyrmäävän juhlavaa lauantai-illan tanssiaisiin. Kenkinä tanssitossut ovat treenien ykkösvalinta, tanssiaisissa käytännöllisyys ja mukavuus voi kenties tälläkin saralla antaa periksi näyttävyydelle.

Mitä mukaan leirille?

- Itsesi (kavereita saat leiriltä)
- Hyvää mieltä ja tanssi-intoa
- Rennon, mukavan vaatekerran tanssiharjoituksiin, ehkä kaksikin (tanssiessa saattaa tulla hiki)
- Halutessasi jotain juhlavaa lauantai-illan tanssiaisiin
- Hygieniatarpeet
- Pyyhe!
- Omia eväitä, naposteltavaa, juotavaa
- Nukkumatarpeesi

Tarpeellisista tavaroista ja kokeneempien kävijöiden vinkeistä on myös koottu muistilista jota kannattaa tarkastella.

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Ilmoittautumis- ja maksutiedot lisätään myöhemmin.

Saapuminen paikalle

Leiripaikalle pääsee Turun paikallisbusseilla sekä tietenkin omalla autolla. Saapumisojeet lisätään myöhemmin. Kimppakyytejä suositellaan etenkin kauempaa tuleville.

Paikan osoite on: Paimalantie 305, 20380 Turku.

Linkkejä ja yhteystietoja

Pääjärjestäjä: tanssileiri.turku2013@gmail.com, 040 7481922 /Susanna Leppälahti

Facebook-tapahtuma:: [1]