Tanssileirikirje

Historiallisten tanssien wikistä
Versio hetkellä 23. toukokuuta 2007 kello 22.27 – tehnyt Sampo (keskustelu | muokkaukset) (PhpWikiMigration)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tanssileiri 2005 alkaa noin kahden viikon kuluttua.

Mikäli et ole tulossa leirille, ilmoita siitä välittömästi järjestäjille.

Seuraavassa leirikirje, josta selviävät maksuohjeet ja muuta viime hetken tietoa.

Koska tarpeellinen määrä ilmoittautumisia saatiin kokoon ajoissa, poistuu ilmoitettu 15.8. eräpäivä ja leirin hinta on samat 10 € kaikilta osallistujilta. Maksu tulee suorittaa tilille leiriin mennessä, mieluiten mahdollisimman pian. Vain maksaneilla henkilöillä on osallistumisoikeus leirille. Mikäli maksuongelmia ilmenee, ilmoita järjestäjille.

Tanssileirin osallistumismaksu suoritetaan seuraavasti:

Sampo Niskanen 800024-35274872 Summa: 10 € Viesti: Tanssileiri 2005 ja oma nimesi

Mikäli osallistut vain pienelle osalle leiristä tai et saavu lauantain illallisille, ota yhteyttä järjestäjiin mahdollisen alennuksen saamiseksi.

Leirille mukaan sinun tulee varata:

- Sopivat kengät tai tossut tanssimista varten - Yöpymisvälineiksi makuupussi tai lakanat, vuoteet sekä huovat löytyvät paikanpäältä - Henkilökohtaiset lääkkeet, saunomisvälineet, hammasharja yms - Riittävästi ruokaa, kävelymatkan päässä ei ole kauppaa ja autollisia on rajoitetusti - Vaihtovaatteita, lämpimiä vaatteita sekä villasukat


Keittiöstä löytyy astioita, kylmiötilaa, mikroaaltouuni, hella ja muut ruuanlaittomahdollisuudet, joista kaikki ovat leiriläisten käytössä. Osallistumismaksuun sisältyy aamupala perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina, sekä illallinen lauantai-iltana. Erikoisruokavaliot pyritään huomioimaan mahdollisuuksien mukaan. Illalliselle valmistetaan maidoton kasvisruoka sekä liharuoka.

Leirin päiväohjelma julkaistaan leirin kotisivuilla osoitteessa www.aamutahti.org/tanssileiri heti ohjelmajärjestyksen vahvistuttua. Tämänkin jälkeen muutokset ovat mahdollisia.


Ajo-ohje leiripaikalle:

Leiri järjestetään Luukin leirikeskuksessa Espoossa. Helsingistä päin saavuttaessa ajetaan vanhaa Porintietä (Vihdintietä) n. 20 kilometria Helsingistä Luukin ulkoilualueelle. Luukin pysäköintialueen avautuessa eteen lähdetään pysäköintialueen oikeata reunaa kiertävää tietä ja edetään sitä puolisen kilometriä. Kyltti vasemmalle ohjaa kesäsiirtolaan. Selkeästi vanhan kansakoulun näköinen talo. Pieni kartta ajoreitistä löytyy osoitteesta: www.aamutahti.org/tanssileiri/kartta.gif

Linja-autolla numero 345 pääsee noin kilometrin päähän leirikeskuksesta. Bussin aikataulut löytyvät osoitteesta http://aikataulut.ytv.fi/linjat/fi/s345.html

Bussilla saavuttaessa jäädään pois Luukin kohdalla ja seurataan ajo-ohjeita. Jos sää on kehno, kantamuksia paljon tai nilkkaa särkee, voi soittaa järjestäjille ja tiedustella josko paikalla olisi joutilaita autoja kuskeineen.


Vielä kerran tervetuloa leirille. Mikäli kysyttävää ilmenee, ota yhteyttä järjestäjiin.

Jonna Kumpulainen Aamutähti ry Claraise@gmail.com (040-7269361)

Sampo Niskanen Lieska ry spniskan@cc.hut.fi (050-3414128)

Tomi Parkkonen tomi.parkkonen@gmail.com (050-3746416)